Stižu novi OnePlus mobitel i gadgeti. Evo što zasad znamo

Foto: oneplus.com (na fotkama nisu proizvodi o kojima je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ONEPLUS će 16. srpnja u Milanu predstaviti novi mobitel Nord 4. Uz njega predstavit će i novi tablet, pametne satove i slušalice. OnePlus nije otkrio puno informacija o navedenim proizvodima, već ih čuva za događanje, ali procurile su brojne navodno vrlo pouzdane informacije.

OnePlus Nord 4 mobitel

Prema izvorima, OnePlus Nord 4 će imati metalno kućište, a bit će dostupan u tri boje: crnoj, boji mente i bijeloj/srebrnoj. Okvir će biti ravan, a ne zaobljen. OnePlus Nord 4 će navodno biti verzija OnePlus Ace 3V, modela ekskluzivnog za kinesko tržište. Pokretat će ga Snapdragon 7+ Gen 3 SoC, imat će 6.74-inčni 1.5K 120Hz OLED ekran i bateriju od 5500 mAh s podrškom za punjenje od 100W.

Imat će tri kamere - glavnu od 50 MP, ultraširoku od 8 MP i prednju od 16 MP. Imat će USB-c utor i klizni gumb. Očekuje se da će imati i skener otiska prsta ispod zaslona, stereo zvučnike i ocjenu zaštite od prašine i vode IP65. To znači da bi trebao biti u potpunosti zaštićen od prašine i da bi dobro trebao podnijeti izlaganje slabijem mlazu vode.

OnePlus Pad 2 tablet

U Milanu će biti predstavljen i OnePlus Pad 2, nova verzija dobro prihvaćenog OnePlus tableta koji se u Kini već prodaje pod nazivom OnePlus Pad Pro. Prema dojavama, postojat će dvije verzije Pad 2 s različitim kapacitetom pohrane i RAM-a.

Jedna će verzija imati 8 GB RAM-a i 128 GB pohrane, a druga će imati 12 GB RAM-a i 256 GB pohrane. Novi tablet imat će LCD zaslon od 12.1 inča s osvježavanjem od 144 Hz. Tablet će pokretati Snapdragon 8 Gen 3 čipset. Pad 2 bi trebao imati bateriju od 9510 mAh sa 67W Supervooc punjenjem. Tablet će imati glavnu kameru od 13 MP i prednju kameru od 8 MP.

OnePlus Watch 2R pametni sat

Novi pametni sat navodno će biti jeftiniji nego OnePlus Watch 2 budući da oznaka R u OnePlus proizvodima označava verziju povoljniju za budžet. OnePlus Watch 2 košta 349 eura, a mnogi očekuju barem 100 eura nižu cijenu. 2R bi trebao biti dostupan u zelenoj boji.

OnePlus Nord Buds 3 Pro bežične slušalice

O novim slušalicama poznato je jako malo informacija. OnePlus ih je opisao kao "vrhunac srednjeg ranga ANC slušalica". Čini se da će slušalice biti dostupne u dvije boje - crnoj i boji metvice. Očekuje se da će im cijena biti između 150 i 200 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.