Što se događa s Mangom? Prodaju kaput po cijeni od 1200 eura

Foto: shop.mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MANGO, poznati španjolski high street brend, nedavno je predstavio svoju novu Selection kolekciju, koja donosi premium elegantne komade za svakodnevno nošenje. Kolekcija nudi širok raspon artikala, od modnih dodataka po cijeni od 20 eura do kaputa, jakni i balonera koji dosežu cijenu uglavnom do 380 eura.

Međutim, jedan je komad posebno privukao pažnju, i to ne samo svojim dizajnom, već i cijenom koja značajno odskače od ostatka kolekcije. Riječ je o luksuznom kaputu koji Mango opisuje kao vrhunski komad izrađen od 100% ovčje kože s dodacima od umjetnog krzna.

Ovaj dugi kaput ravnog kroja dolazi u dizajnu s dva lica, klasičnim ovratnikom s reverima i dugim rukavima. No, ono što ga istinski izdvaja jest njegova cijena od 1199.99 eura, što je ipak prilično visoko za high street brend.

Proizvod još nije dostupan za kupnju, pa ćemo tek vidjeti kako će ga potrošači prihvatiti. No, za sličan novac možda je bolje odabrati dizajnerski kaput koji pruža provjerenu kvalitetu.

Kaput od krzna i kože, 1199.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.