Svi su oduševljeni ovim mini printerima za mobitel. Našli smo ih na popustu

Foto: Promo/vigoshop.hr/aliexpress.com/teddyprintpocket.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA društvenim mrežama naišli smo na fora gadget za pametne telefone, a radi se o mini instant pisaču za pametne telefone. Ima mnoštvo videa na TikToku o ovim malim pisačima i svi su njima oduševljeni. Ovakvim pisačem, koji je dovoljno malen da stane u torbu ili džep, možete ispisati fotografije, recepte, bilješke, naljepnice, QR kodove itd. 

@journaleuphoria love my T02 #miniprinter from @phomemo_official use code "journaleuphoria" for 10% off! (link in bio) #phomemo ♬ Rich - Big Yavo

Kompatibilan je sa svim pametnim telefonima na tržištu i nije mu potrebna tinta za rad. Funkcionalnost ovog Bluetooth prijenosnog pisača temelji se na termalnoj tehnologiji kojom se boja prenosi na papir, pa tinta i toneri nisu potrebni.

Miniprint

Poveže se s mobitelom putem aplikacije

Našli smo dva modela koja su nam se svidjela. Prvi je Miniprint, bijele je boje i ima motiv mačke na prednjem dijelu. Drugi je PeriPage Teddyprint s motivom medvjeda i dolazi u više boja: bijeloj, rozoj, crvenoj, smeđoj, crnoj, žutoj i tirkiznoj.  

Teddyprint

Da bi pisač radio, potrebno je povezati ga s mobitelom putem posebne, besplatne mobilne aplikacije. Kvaliteta tiskanog materijala na visokoj je razini i boja neće izblijediti. Uz njega dolazi i jedna rola papira za ispis.

Oba modela smo našli na sniženju, i to Miniprint za 40% u Vigoshop trgovini, pa mu je cijena 30.39 € (228.97 kn), ali i na Aliexpressu, gdje mu je cijena snižena 48% pa iznosi 23.20 € (174.76 kn). Teddyprint smo isto našli na sniženju po cijeni od  64.97 € (489.51 kn) na službenoj stranici i na Aliexpressu, gdje mu je cijena snižena za 57% pa iznosi 55.56 € (418.61 kn). 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.