Svi su poludjeli za Chanelovim kremastim bronzerom. Našli smo povoljnije dupliće

Foto: chanel.com/elfcosmetics.com/colourpop.com/revolutionbeauty.com/cultbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOLASKOM toplijih mjeseci mnogi biraju prozračniju i laganiju šminku, a nekima obavezni dio make-up rutine postaje bronzer. Bronzeri mogu biti tekući, kremasti ili u kamenu, a ove godine posebno je, ponovno, popularan Chanelov kremasti bronzer. Kremaste bronzere posebno vole vizažisti zbog efekta kojeg daju. 

"Kremasti bronzer se bolje stapa od bronzera u kamenu, omogućuje bolje ciljano nanošenje, traje satima dulje od onog u kamenu i izgleda prirodnije i realnije na koži", objasnila je vizažistica Carolina Dalí-Trites za Vogue. "S kremastim bronzerom koža će imati više sjaja nego ako koristite bronzer na bazi pudera."

Chanel Les Beiges Bronzing Cream, 390 Soleil Tan Bronze, 49 € (369.19 kn)

Chanel svoj bronzer opisuje kao lagani kremasti proizvod gel teksture s nježnim baršunastim mat završetkom. Dostupan je u tri nijanse - 390 Soleil Tan Bronze, 392 Soleil Tan Bronze Medium i 395 Soleil Tan Deep Bronze. Cijena bronzera je 49 eura, a dobije se 30 grama proizvoda. Možete ga vidjeti ovdje.

Svake godine sve je popularniji

Kad god da otvorimo TikTok ispada da svi imaju Chanelov kremasti bronzer te ga koriste i hvale, a njegovoj popularnosti u prilog ide i broj pregleda videa u kojima je ovaj bronzer i koji svake godine samo raste.

Hashtag #chanelbronzer do sada je prikupio nešto više od 25 milijuna pregleda, dok je prošle godine ta brojka bila oko 7 milijuna pregleda. Potraga za Chanel duplićima broji preko 3 milijuna pregleda. 

@flanerian_ Finally gor my hands on the viral Chanel bronzing cream - it’s so stunning #chanel #bronzingcream #bestbronzer #fyp ♬ babydoll x the perfect girl (speed) - INDRAGERSN

S obzirom na popularnost ovog bronzera ne čudi da je Chanel ove godine u ponudu uveo i putno izdanje, a svijetla i srednja nijansa na službenoj stranici su već rasprodane. Cijena putnog izdanja je 39 eura, a dobije se 15 grama proizvoda. Možete ga vidjeti ovdje.

@cherwebb The Chanel Beauty Les Beiges Healthy Glow Bronzers in travel-size! 🖤 • Now the perfext size for the nakeuo bag! @Clinique UK Buff Brush is the best for applyijg a seamless application with this. #cherwebbmakeup #chanelbeauty #fyp #fypbeauty #beautytok #chanelmakeup #chanelbronzer #chanellesbeiges #bronzerhack #glowingskin ♬ Love After Dusk - Muspace

Povoljniji duplići

Iako su ovi bronzeri vrlo popularni, i budimo realni posudica od 30 grama trajat će jako dugo, mnogima su ipak zbog cijene nedostižni pa smo se bacili u potragu za povoljnijim, kremastim, duplićima.

Kremasti bronzer brenda e.l.f. mnogi hvale kao povoljniju verziju popularnog Chanelovog. Dolazi u ukupno šest nijansi, od kojih je Feelin' Shady za konturiranje, a ostale su bronzer nijanse.

e.l.f. Putty Bronzer, 8.49 € (63.96 kn)

Još jedna povoljnija opcija za koju mnogi na društvenim mrežama kažu da je Chanel duplić je ColourPop Sol body bronzer. Ovaj bronzer kremaste teksture poboljšava prirodni ton kože blistavim dodirom boje, a završni efekt je baršunasto glatki. Dolazi u sedam nijansi, a posudica ima 31 gram.

Sol body bronzer, 14.71 € (110.84 kn)

XX Revolution Bronze Skin kremasti bronzer još je jedan duplić za popularan Chanelov. Dolazi u tri nosive nijanse, a ima ultra-kremastu formulu koja se pretvara iz kremaste u puderastu i ima mat finiš.

XX Revolution Bronze Skin kremasti bronzer, 20.99 € (158.15 kn)

Posljednja pristupačnija opcija je Saie kremasti bronzer mat teksture koji dolazi u šest nijansi. Posudica ima 30 mililitara proizvoda.

Saie kremasti bronzer, 30 ml, od 22.60 € (170.28 kn)

Make-up tip: Bronzer se nanosi na one dijelove lica gdje bi ga sunce i prirodno "poljubilo" - oko čela, duž nosa, sa strane jagodičnih kostiju, duž čeljusti i laganim dodirom na bradu. Također, nemojte zaboraviti vrat i dekolte.