Stiže novi Giorgio Armani My Way parfem. Zaštitno lice je zvijezda Euforije

Foto: Dario Catellani/Promo/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLUMICA Sydney Sweeney, poznata po svojoj ulozi u seriji Euforija, novo je zaštitno lice Armani My Way parfema, koji dolazi u proljeće 2023. Miris je opisan kao putovanje istraživanja i otkrivanja. 

Na službenoj stranici brenda opisuju parfem kao intenzivan i sladak aspekt cvjetnog potpisa My Waya, nastao iz susreta pomno odabranih sastojaka iz cijelog svijeta. Miris se otvara svježim, citrusnim notama ulja Bergamonta iz Kalabrije koje se stapaju s pjenušavim ekstraktom cvijeta naranče u ulju gorke naranče iz Egipta. 

Cvjetne i drvenaste note

U srcu parfema nalaze se kontrastne kremaste baršunaste note tuberoze iz Indije i svježina Pallida irisa iz Francuske. Vanilija i drvenasta baza pojačane su senzualnim kremastim notama cedrovine iz SAD-a, s ukusnom infuzijom vanilije Bourbon s Madagaskara, obje pojačane bijelim mošusom.

Kao rezultat My Way inovativnog sustava punjenja, odgovornog i održivog izvora sastojaka i zaštite bioraznolikosti kroz programe očuvanja šuma, My Way Parfum smanjuje svoj ugljični otisak i utjecaj na okoliš.

Glumica na promotivnim slikama koje je snimio Dario Catellani pozira na živopisnoj ružičastoj pozadini s bočicom My Way parfema. 

Ne zna se točan datum izlaska parfema na europsko tržište, kao ni cijena, ali prethodna verzija My Way parfema kreće se od 72.86 eura (548.96 kn) do 144 eura (1084.97 kn), pa je pretpostavka da će i ovaj nastavak biti u tom cjenovnom rangu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.