Tenisice koje dodaju 7 cm visine hit su na društvenim mrežama

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TENISICE s diskretnim platformama trenutno su vrlo popularne među muškarcima, barem tako tvrdi tiktoker @iam.thats.a.bad.idea, koji je podijelio video koji je skupio preko 22 milijuna pregleda i gotovo 10.000 komentara. U videu pokazuje tenisice s diskretnom platformom koja može dodati 3 inča (7.62 cm) visine.

Mišljenja su podijeljena

"Izgledaju skupo. Imaju i puno podstave iznutra", rekao je pokazujući kako tenisica izgleda kad se nosi. "Podrška za luk stopala je izvrsna", dodao je.

Pokazao je i razliku u vlastitoj visini kad nosi tenisice, a dodao je i kako su mu ovo vjerojatno najudobnije i najljepše tenisice s platformama koje je nosio, a pronašao ih je u osam različitih boja.

@iam.thats.a.bad.idea These sneakers are amazing. Brb, about to go pull some 6 foot ladies. #sneakers #menssneakers #shoes #mensshoes #sneakerhead #shortking ♬ original sound - That's a Bad Idea

U komentarima se našlo nekoliko ljudi koji smatraju da ove tenisice nisu osobito kvalitetne: "Loše su zašivene", "Čini se da ćemo jednostavno ignorirati labave niti", "Super su mi ovi konci koji vire", "Imao sam narančaste, pukao je potplat nakon mjesec dana".

Mnogi su se i našalili: "Visoki momci, kupimo ove cipele da se možemo zezati s niskima", "Samo nosi štikle", "Sad ćemo muškarce morati voditi na plivanje da doznamo koliko su visoki", "Na poslu će me čudno gledati ako se odjednom pojavim 195 cm visok", "Trebam upravo 3 inča zbog odbojke".

Naravno, povela se i rasprava o nužnosti ovakve obuće. I dok jedni ističu da svatko treba biti ponosan na ono što ima, drugi kažu da je to stvar izbora, isto kao i kad žene nose štikle.

Ove smo tenisice pronašli na Amazonu, gdje imaju ocjenu 3.9 od preko 4000 korisnika: "Jako su udobne, odlične za hodanje", "Jako dobra izrada, odličan kalup", "Jako dobre", "Dobar omjer cijene i kvalitete", "Nisu udobne za trčanje", "Potplat nije izdržljiv".

Wonesion tenisice, Amazon, cijena je od 37.04 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.