Teško im je odoljeti: Imate li u svojoj kolekciji popularnu Pandora narukvicu?

Foto: Pandora

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO bismo morali izdvojiti jedan komad nakita koji izaziva veliku pažnju, to bi definitivno bila Pandorina narukvica. Popularne narukvice savršen su poklon za prijateljicu, mamu ili sestru, a priznajemo da smo znale i same sebe počastiti pokojom.

Što je toliko primamljivo u ovim narukvicama? Za početak, riječ je o modernom nakitu koji je ručno dovršen i napravljen od plemenitih metala, a najljepše od svega je što se narukvice mogu personalizirati dodavanjem privjesaka koji imaju neko posebno značenje za vas. To je ono što ih čini potpuno neodoljivima.

Svaka je različita

Priznajemo, jednom kad krenete s Pandora opsesijom, zaista je teško stati, a jedno je sigurno - nikada nećete vidjeti dvije sasvim identične narukvice. Svojom raskošnom ponudom različitih privjesaka Pandora je omogućila svakoj ženi da sama dizajnira svoj nakit i pruži osobni pečat svom stilu, a upravo je individualnost ono što ovaj brend izdvaja od drugih.

Naravno, kao i kod svakog brenda koji dosegne ovu razinu popularnosti, mišljenja su različita te postoje i oni kojima su ove narukvice na listi omraženih.

Vrijede li toliko?

Jedan od najčešćih argumenata kritičara je činjenica da je skupljanje privjesaka prilično skup hobi. Cijena privjesaka kreće se od otprilike 100 kuna pa sve do 795 kuna, dok narukvice koštaju od 350 kuna pa sve do 2405 kuna.

Različit izbor stilova i dodataka te širok raspon cijena razlozi su zbog kojih ovaj komad nakita zaslužuje svoju megapopularnost. Je li njihova cijena opravdana? Pandora narukvice doza su luksuza po relativno prihvatljivoj cijeni kojim ćete dati osobni pečat svom stilu te zauvijek čuvati lijepu uspomenu ili simbol koji vas veže uz dragu osobu. Jedno je sigurno, svjetski poznate charms narukvice ne idu nikamo i to nam se sviđa.

 

Pročitajte više