Testirao masku za mobitel koja košta 350 eura: “Treba više njege nego iPhone”

Screenshot/Foto: TikTok/louisvuitton.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KORISNICI pametnih telefona nerijetko vole malo razmaziti svoj mobitel, a ako mu želite priuštiti luksuzni tretman, Louis Vuitton ima maskicu za iPhone 15 Pro. Ovaj skupocjeni dodatak crne je boje, a ima džep s prepoznatljivim monogramom brenda. No, koliko dobro štiti mobitel?

Može li skupocjena maskica dobro zaštititi mobitel od udaraca?

Tyler Morgan (@hitomidocameraroll) odlučio je isprobati Louis Vuitton maskicu za mobitel, a testirao ju je tako što je mobitel u njoj doslovce bacio u strop. Maskica je uspješno zaštitila mobitel koji je test izdržao bez novih ogrebotina.

"Fensi maskica za mobitel, novčanik mi je ovo osjetio", rekao je. "Ima i upute. Izbjegavajte kontakt s vodom i direktno izlaganje suncu. Držite u zaštitnoj torbici kad ne koristite. Treba više njege nego jebeni iPhone."

@hitomidocameraroll @Louis Vuitton collab? #iphone #case #droptest #tech #phonecase #louisvuitton #luxury ♬ Please Please Please - Sabrina Carpenter

"Potvrdili smo da je stvarno bogat", "Ova je maskica skuplja od mog računala", "Prada isto ima maskice", "Čovjek ima neograničenu količinu novca", "Proslijedi mi je kad budeš gotov, molim te", "Tko ovako baca svoj mobitel?" neki su od komentara na njegov video.

Maskica za iPhone, Louis Vuitton, 350 eura
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.