Timex ima novi minimalistički sat. Košta 975 eura

Foto: timex.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIMEX je upravo predstavio svoju potpuno novu kolekciju S2 Swiss Made koja sadrži satove izrađene u suradnji s Giorgiom Gallijem, kreativnim direktorom marke i ambasadorom marke Leica Q3.

Nova kolekcija ističe skromne dizajne koji spajaju nasljeđe s inovacijama, a Giorgio Galli S2 je istaknuti model linije. U službenom priopćenju za tisak, proizvođač satova kaže da je "Giorgio Galli S2 korak prema budućnosti koji pomiče granice, kombinirajući bogati minimalizam s preciznošću i stručnošću koja se samo može pronaći u ateljeu Timex Grupe u Švicarskoj", prenosi Hypebeast. 

Nova razina elegancije

"Za mene je Timex drugačiji od bilo kojeg drugog brenda jer predstavlja neovisnost, bezvremensku ljepotu, kvalitetu i nevjerojatnu vrijednost. Biti u mogućnosti isklesati nasljeđe ove ikonske marke bilo je zadovoljstvo i čast mi je staviti svoje ime na ovu kolekciju", rekao je Galli.

S2 je evolucija S1

GG S2 38 mm Automatic predstavlja novu razinu umjetnosti i elegancije za Timex, kombinirajući izražajni suvremeni dizajn s vrhunskim materijalima i automatskim mehanizmom, stoji na stranici. Dok je kućište slično onom korištenom u najprodavanijem GGS1, ovo ide dizajnom korak dalje s elementima od titana i stražnjom izloženom stranom kućišta pričvršćenom sa šest vidljivih vijaka.

Izdržljivi remen od sintetičke gume također je poboljšan zahvaljujući elegantnoj novoj kopči koja pruža dodatnu udobnost i profinjenost. Stražnji dio kućišta nudi pogled na kalibar Sellita SW200-1, složeni mehanizam švicarske proizvodnje koji nudi 41 sat rezerve snage i otkucaje na frekvenciji od 28.800 vph.

Sat se prodaje po cijeni od 975 eura (7346.14 kn), a možete ga vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.