Tissot ima novu modernu Sideral kolekciju retro štiha

Foto: tissotwatches.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RANIJE ovog mjeseca Tissot je predstavio nasljednika svog sata Sideral S iz 1970-ih. Originalni Sideral bio je prvi sat na svijetu od stakloplastike, laganog, ali robusnog dizajna. Ovaj revolucionarni sat stekao je pohvale kako sportskih entuzijasta tako i trendsetera. Sada je tu nasljednik Sideral koji kombinira suvremene materijale s vintage estetikom. 

Dolazi u tri upečatljive boje

Tissot je za modernu reinterpretaciju odabrao kovani ugljik za kućište, radi se o materijalu koji je usporedan s laganom, inovativnom i elastičnom prirodom stakloplastike prije 60 godine. Osim toga, dolazi u tri upečatljive boje - žutoj, crvenoj i plavoj - i ima prepoznatljiv perforirani gumeni remen i inovativni sustav pričvršćivanja narukvice. 

Brojčanik prikazuje višebojnu luminescentnu animaciju i dizajn mjerača odbrojavanja za regatu u zelenoj i crvenoj boji, hvatajući retro estetiku 70-ih i pridodajući njenom stilu i duhu. Tissot je svaki sat upario sa žutim, plavim ili crvenim remenom.

Širina sata je 41 mm x 46.5 mm dužine, debljina je 14.5 mm, opremljen je mehanizmom Powermatic 80 Nivachron i novim Tissot skeletoniziranim rotorom, vodootpornost mu je do 300 m. Satovi se prodaju po cijeni od 1075 eura (8099.58 kn).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.