Top nam je ova košulja sa srcima. Pogledajte što smo još našli s tim motivom

Foto: sezane.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDAVAJUĆI novu ponudu za dom Les Compostanesa, sestrinskog brenda Sézanea koji, nažalost, nije dostupan za slanje u Hrvatsku, naišli smo na nešto još bolje - preslatke komade s motivima srca koji se mogu naručiti i kod nas. Radi se o kutijici za nakit, kozmetičkoj torbici i košulji, a svi ti komadi ukrašeni su crvenim srcima i apsolutno su neodoljivi.

Pamučna bijela košulja podignuta je izvezenim crvenim srcima. Ima duge rukave, klasični ovratnik i totalno je šik. Vidimo je u kombinaciji s trapericama i nekim lijepim sandalama za elegantnu svakodnevnu kombinaciju. 

Bijela košulja s vezenim crvenim srcima, 95 € (715.77 kn)

Da kutija za nakit može biti neodoljiva potvrđuje upravo ova s motivima crvenih srca. Kutija je malena, dimenzije su joj 10 x 5 cm, a u nju možete pohraniti naušnice, prstenje i druge manje komade nakita. U sebi ima i vrećicu koja se može zatvoriti. 

Kutija za nakit sa srcima, 25 € (188.36 kn)
Kutija za nakit sa srcima, 25 € (188.36 kn)

Kozmetička torbica sa srcima zasigurno će uljepšati toaletni stolić ili ormarić u kupaonici. Dolazi u dvije veličine. Manja ima jedan unutarnji džep, a veća četiri mala džepa. Obje torbice napravljene su od recikliranog pamuka. 

Kozmetička torbica sa srcima, manja, 30 € (226.04 kn)
Kozmetička torbica sa srcima, veća, 40 € (301.38 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.