Brend Hailey Bieber izbacuje neobičan proizvod: "Spremni smo"

Foto: rhodeskin.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KOZMETIČKI brend Rhode, kojeg je osnovala Hailey Bieber, ima novi proizvod. U pitanju je maskica za mobitel koja služi i kao držač za Rhode balzam za usne. Osim spremnika za balzam, ova maskica nije ni po čemu posebna. Morate je skinuti ako želite bežično napuniti mobitel, a nema ni spremnik za kartice niti išta slično. Maskica je dizajnirana jednostavno da privuče pozornost.

"Konačno"

Ova maskica odgovara isključivo Rhode balzamu za usne, te neće biti korisna za pohranu nekog drugog balzama ili proizvoda. Kako na službenoj Rhode stranici stoji, ova je maskica silikonska, te je kompatibilna s iPhone 14 i 15 Pro i Pro Max. Nije odmah dostupna za kupnju, već je potrebno staviti se na listu čekanja, a službeno će biti dostupna sutra. Cijena je 35 dolara, odnosno oko 32.32 eura.

Bieber je maskicu najavila na svojem Instagramu kroz nekoliko objava, uključujući video na kojemu ležerno uređuje svoj makeup na SuperBowlu, pri čemu koristi balzam za usne svojeg brenda koji je uredno pospremljen u maskici.

"Nadam se da maskice nisu organičeno izdanje", "Spremni smo", "Konačno. Tako je dugo trebalo da izbacite maskice", "Treba nam ovo u Brazilu", "Najbolja marketinška strategija ikad", "Nikad u životu nisam više željela neki proizvod", "Trebam ovu maskicu", neki su od komentara na objave koji su mahom pozitivni.

Rhode maskica za mobitel

Pročitajte više