"Trebat će vam veći brod": Službeno je, stiže LEGO Jaws set

Foto: ideas.lego.com (ovo je prototip od fana, ne radi se o originalnom setu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Obožavateljima LEGO-a trebat će veći brod jer je LEGO Ideas otkrio da će LEGO set Jaws (Ralje) uskoro isploviti. Vijest dolazi nakon što je LEGO Ideas objavio svoj najnoviji video u kojem su proglasili dobitnike. Za one koji ne znaju, LEGO Ideas je način da obožavatelji razviju svoje vlastite LEGO ideje. Ako postanu dovoljno popularne, ideje imaju priliku pretvoriti se u pravi LEGO set.

U videu je tim otkrio da će samo dvije od 36 kreacija ovaj put biti pretvorene u setove; set Jaws je jedan od njih. Iako konačni set još nije gotov, fotografije prototipa obećavaju neke ikonske stvari koje će se probiti u set.

Naravno, to ne bi bio Jaws LEGO set bez stvarnog morskog psa, koji je napravljen da bude jednako velik kao LEGO Orca - ribarski brod koji se pojavljuje u filmu. Čini se da su uključene i tri mini figure: načelnik Martin Brody (Roy Scheider), Matt Hooper (Richard Dreyfuss) i Quint (Robert Shaw).

Film mnogi smatraju originalnim ljetnim blockbusterom

Trenutno nema dostupnih informacija kada stiže set, kao ni o cijeni. Budući da LEGO još mora dovršiti izradu, neke su stvari također podložne promjenama. Međutim, vjerojatno će dva najveća aspekta seta - čamac Orca i sam morski pas - ostati. Više fotki prototipa možete vidjeti ovdje.

Ispod članka o proglašenju pobjedničkih setova, mačke i Jawsa, razvila se rasprava. Mnogi su oduševljeni što će LEGO izbaciti Jaws set, ali su razočarani što brojni drugi nisu prošli.

"Moj jedini problem ovaj put je taj što je odbijeno puno stvarno cool buildova. Sviđa mi se Jaws set", "Prije svega, taj Jaws brod je jednostavno fantastičan. Iako nije tip seta za kojim bih posegnuo, svejedno mi se sviđa. Samo sam razočaran što JWST nije pobijedio", neki su od komentara.

No mnogi su oduševljeni odabirom. "Tako sam sretan što je odabran jedan od mojih omiljenih prijedloga! 2023. je godina Spielbergovih klasika", "Ovo je jednostavno fantastična vijest! Kakvi sjajni odabiri! Moj muž i ja smo se godinama nadali Jaws setu jer su filmovi omiljeni u obitelji!" glase oni pozitivni. 

Ralje su izvorno objavljene 1975., a temeljene su na romanu Petera Benchleyja iz 1974. godine. Film je režirao Steven Spielberg, a mnogi ga smatraju originalnim ljetnim blockbusterom. "Trebat će vam veći brod" je pak jedna od najcitiranijih rečenica u povijesti filma. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.