Trenirke koje oponašaju traperice novi su modni trend

Foto/Screenshot: TikTok/rag-bone.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SVIJETU mode stalno su prisutni noviteti i inovacije, a trenutno se ističe jedan poseban trend - trenirke koje su osmišljene da izgledaju poput klasičnih traperica. Ovaj neobičan spoj udobnosti i stila polako osvaja ulice širom svijeta.

@sydneysilverman_

Jean sweatpant is the life hack

♬ original sound - Sydney Silverman
@caitregan

rag & bone denim sweatpants ?!?! 👀 you know I had to try these asap

♬ original sound - Cait Regan

Nježne na dodir

U prošlosti, trenirke su bile rezervirane isključivo za opuštene trenutke kod kuće ili za sportske aktivnosti. Međutim, s novim pristupom dizajnera modnih brendova, trenirke su doživjele pravu transformaciju. Kombinirajući udobnost materijala koji podsjeća na klasični traper s detaljima poput džepova i šavova, ove "traperice" pružaju savršen spoj casual i chic stila.

Jedna od ključnih prednosti ovog trenda je praktičnost, jer traperice ponekad mogu biti neudobne. Na TikToku su mnogi objavili videozapise u ovim hlačama, i na prvu, zaista se ne može reći da to nisu prave traperice. Ove traperice su od brenda Rag & Bone, koji već dva desetljeća proizvodi kvalitetne traperice i stekao je vjernu bazu obožavatelja među slavnima poput Jennifer Aniston, Blake Lively i Jennifer Garner. Hlače su napravljene od super mekanog pamučnog frotira koji izgleda kao traper, ali je izuzetno nježan na dodir.

@abigailhanania_ I cant justify the cost of some things but THESE these are worth it #sweatpantjeans #ragandbone #wortheverypenny #sweatpants ♬ original sound - Abigail Rachel

Dostupne u različitim uzorcima

Dostupne su u različitim bojama i uzorcima. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih traperica ili preferirate nešto razigranije poput izblijedjelog efekta, ovi komadi vam omogućuju da izrazite svoj stil na jedinstven način.

Široke nogavice pune dužine Miramar Sofie, cijena je 280 eura

Kao što svaki trend nosi sa sobom određene dileme, tako i ove "traperice" potiču razmišljanje o granici između udobnosti i stila. Međutim, njihova sve veća popularnost sugerira da su ljudi spremni prihvatiti ovu inovaciju i uživati u najboljem iz oba svijeta.

Pročitajte više