"Tužit će vas Hailey Bieber": Heinz uzburkao društvene mreže novom maskom za mobitel

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U DOBA kada su društvene mreže postale glavno središte za dijeljenje novosti, brendovi se trude da stvore proizvode koji će privući pažnju korisnika i postati viralni hitovi. Nedavno je Heinz, poznat po svojim umacima, odlučio ući u igru svojom najnovijom kreacijom - maskom za mobitel opremljenom držačem za kečap.

@heinzuk You asked, we answered 🤳🏽 THE phone case to cover all your saucy needs on the go… 🍅 Tag someone who needs this #heinz #ketchup #phonecase ♬ original sound - Heinz UK

Iako je prva reakcija mnogih bila sumnjičava, misleći da je riječ o još jednoj prvoaprilskoj šali, Heinz tvrdi da njihova maska nije šala. S držačem za kečap smještenim na stražnjoj strani maske, korisnici se više ne moraju brinuti gdje će smjestiti svoj omiljeni umak.

Ideja za ovu masku nastala je nakon što je brend Hailey Bieber Rhode lansirao masku za mobitel s držačem za njihova sjajila. Heinz je na TikToku objavio svoju verziju maske s držačem za kečap u šaljivom tonu, ali su se ljudi u komentarima oduševili idejom i molili tvrtku da ovo zaista napravi.

@heinzuk Phone cases are now for carrying essentials? Say no more. Who needs this in their life? #heinz #lipglosscase #lipgloss ♬ original sound - eimmud
@heinzuk Replying to @dithladon GIVEAWAY ALERT: want to win this year’s sauciest phone accessory? 📱🍟🎁 Head to our IG to enter!! @heinz_uk 🏃‍♂️ #phonecase #ketchup #lipglosscase ♬ original sound - Heinz UK

"Nadam se da ovo nije šala"

Sada je tvrtka zaista predstavila maske s držačem za kečap. Međutim, nova maska je potaknula različite reakcije i komentare među korisnicima. Mnogi su ispod njihove objave komentirali: "Nadam se da će Hailey Bieber tužiti", "Hailey Bieber će vas tužiti zbog ove genijalne ideje." Oni koji nisu zabrinuti tužbama oduševljeni su ovom maskom i nadaju se da ovo nije samo prvoaprilska šala. "Nadam se da ovo nije šala, zaista ću je kupiti", glasi jedan od komentara.

Iako je u tijeku nagradna igra u kojoj će jedan sretni korisnik dobiti ovu masku, još uvijek nije potpuno jasno hoće li Heinzova maska za kečap zaista biti dostupna za kupnju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.