U dm-u traje odlična akcija na poklon-pakete. Pogledajte ponudu

Foto: dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste u potrazi za poklonom za svoje najmilije, dm ima odličnu pogodnost u svojim prodavaonicama. Prilikom kupnje tri poklon-paketa i/ili igračaka treći najpovoljniji artikl dobivate na dar. 

Ova ponuda vrijedi samo par dana, odnosno do 20. 11. 2022. i to isključivo u dm prodavaonici i ne odnosi se na Remington proizvode. Poklon-paketi i igračke se mogu kombinirati. 

Poklon-paketi su u biti jedan od najjednostavnijih poklona za darivanje jer dolaze upakirani i spremni da se uruče, a opet u sebi sadrže popularne proizvode koji će se većini i svidjeti. Osim toga dobar su deal s cjenovne strane jer u većini slučajeva cijena pojedinačnih proizvoda je viša nego kada ih kupujete u ovakvom poklon-setu.

Izdvojili smo pakete koji su nam se najviše svidjeli iz dm ponude:

Nivea poklon-paket Blue Care, 1 kom., 109.90 kn (14.59 €)

NIVEA poklon-paket namijenjen je ženama za njegu tijela, a sadrži NIVEA mlijeko za tijelo, Creme Care gel za tuširanje, Protect & Care deo roll-on i kremu. 

Ovaj poklon-paket razveselit će ljubitelje ovih poznatih plavih proizvoda. 

Reebok poklon-paket Cool Your Body, 1 kom., 149.90 kn (19.90 €)

Reebok poklon-set za muškarce sadrži toaletnu vodu od 100 ml i dezodorans u spreju od 150 ml. Radi se o voćnom, drvenom mirisu. 

Reebok poklon-paket Inspire Your Mind, 1 kom., 149.90 kn (19.90 €)

Još jedan Reebok poklon-set, ali ovaj put za žene. Sadrži toaletnu vodu od 100 ml i dezodorans u spreju od 150 ml. Radi se o orijentalnom mirisu koji karakterizira izrazita ženstvenost.

King C. Gillette poklon-paket, 1 kom., 469.90 kn (62.37 €)

King C. Gillette limited edition poklon-set za muškarce sadrži bežični trimer, losion od 100 ml i ručnik. Bežični trimer ima 4D oštricu koja omogućuje jednostavno, brzo i ugodno brijanje, a hidratantni losion u setu sadrži vitamine B3 i B5 kompleks. 

CATRICE Adventski kalendar DIY Christmas Collection 5, 1 kom., 369.90 kn (49.09 €)

Ovaj Limited Edition Catrice DIY adventski kalendar sadrži 24 beauty proizvoda uz koje dolaze i 24 papirnate vrećice i 24 odgovarajuće naljepnice. Zahvaljujući vrećicama i naljepnicama ovaj adventski kalendar se može prilagoditi da bude idealno predbožićno iznenađenje. 

Naomi Campbell poklon-paket Signature, 1 kom., 199.90 kn (26.53 €)

Naomi Campbell limited edition poklon-set za žene sadrži toaletnu vodu od 30 ml i losion za tijelo od 50 ml. Radi se o senzualnom, puderasto-cvjetnom mirisu. 

HADA LABO TOKYO poklon-paket His & Hers, 1 kom, 239.90 kn (31.84 €)

HADA LABO poklon-set je idealan za nju i njega, a sadrži lagani losion No. 1 koji se lako upija u kožu i sadrži LOCK-INMOIST formulu koja zaključava vlagu na više sati. Osim toga, kombinacija tri različite vrste hijaluronske kiseline stvara jedinstvenu formulu dizajniranu za hidrataciju kože. 

HADA LABO Men super hidratantni losion No. 1 matt za muškarce idealan je za često nanošenje tijekom dana, a pogotovo nakon brijanja. Isto u sebi ima hijaluronsku kiselinu koja vlaži i ispunjava kožu. Osim toga ima matirajući učinak koji će ukloniti dojam masne kože. 

DAVIDOFF poklon-paket Cool Water for him, 1 kom., 219.90 kn (29.19 €)

S ovim Davidoff poklon-paketom za muškarce ne možete pogriješiti. Ovaj kultni miris omiljen je mnogima, a u paketu dolazi toaletna voda od 40 ml i gel za tuširanje od 75 ml. 

Davidoff Cool Water miris je muževnog muškarca kojeg krase izražajnost i snaga.

essence cosmetics poklon-paket Like a Boss by Ella, 1 kom., 49.90 kn (6.62 €)

Poklon-set za žene sadrži maskaru od 9.5 ml i gel za obrve od 8.5 ml. Maskara je ultracrna i daje volumen i duljinu trepavicama, a gel je tu da učvrsti obrve i drži ih na mjestu kroz dan.

bruno banani Man's Best poklon-paket, 1 kom., 49.90 kn (6.62 €)

Ovaj Bruno Banani poklon-set za muškarce sadrži gel za tuširanje od 250 ml i dezodorans u spreju od 150 ml. Miris je svjež, elegantan i voćan. 

Ovdje možete vidjeti sve poklon-pakete koje dm ima u svojoj ponudi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.