U izradi čak 5 Resident Evil igara?

Foto: store.steampowered.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CAPCOM već neko vrijeme oduševljava obožavatelje novim izdanjima serijala, ali i remakeovima popularne horor igre Resident Evil. Prema navodima, trenutno je u izradi čak pet igara iz ovog popularnog horor serijala. Posljednja igra Resident Evil 4 Remake objavljena je 2023., a obožavatelje je oduševio i Resident Evil Village.

Obožavatelji nagađaju

Prema Dusk Golemu, očekuje se da će Resident Evil 9 stići 2026. ili 2027. Obožavatelji se masovno nadaju i da će u skorije vrijeme izaći remake popularnog Resident Evil - Code: Veronica, a mnogi priželjkuju i novi Resident Evil 5. Neki nagađaju da je među igrama u izradi Resident Evil Revelations 3.

Posts from the gamingleaksandrumours
community on Reddit

Na Redditu obožavatelji nagađaju da bi originalna igra mogla dobiti još jedan remake, nakon onoga iz 2002. koji je i dalje popularan. No mnogi se pitaju kako bi izgledao dva desetljeća kasnije. Još jedna popularna želja igrača je remake Resident Evil Outbreaka. S obzirom na ova nagađanja, mnogi očekuju da će Capcom najaviti barem jednu Resident Evil igru ove godine.