U knjižare stigla dva nova hrvatska izdanja Stephena Kinga. Saznajte gdje ih kupiti

Foto: shop.skolskaknjiga.hr/znanje.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJUBITELJE horora, ali i Stephena Kinga razveselit će vijest da je počela pretprodaja dva nova hrvatska izdanja njegovih poznatih romana, kao i prodaja kronološke monografije pisca. 

Podsjećamo, 35 nakladnika iz cijeloga svijeta za 75. rođendan Stephena Kinga pripremilo mu je rođendanski dar - prvu cjelovitu kronološku monografiju o njegovom životu i djelu. Monografija Stephen King - Svemir, autora Beva Vinceta, službeno je puštena u prodaju po cijeni od 248.64 kn (33 €).

Stephen King - Svemir, 248.64 kn (33 €)

Vratimo se na hrvatska izdanja romana, prvi je Zelena milja, a drugi Tajne Salema. 

Zelena milja

Snižena cijena i gdje kupiti: 128.84 kn (17.10 €), Školska knjiga

Zelena milja je Kingov roman iz 1996. godine, vjerujemo svim ljubiteljima opusa ovog pisca dobro poznat, koji je poslužio kao i inspiracija za istoimeni film iz 1999. godine. 

Roman prati priču o susretu zatvorskog nadzornika Paula Edgecombea sa zatvorenikom Johnom Coffeyjem koji pokazuje neobjašnjive sposobnosti iscjeljivanja i empatije. Serijski roman izvorno je objavljen u šest svezaka prije nego što je ponovo objavljen kao djelo u jednom svesku. 

Trenutno su u tijeku prednarudžbe, a očekivani rok izlaska knjige iz tiska je do 8. studenog 2022. godine. 

Tajne Salema

Snižena cijena i gdje kupiti: 161.10 kn (21.38 €), Znanje

Tajne Salema je drugi naslov Stephena Kinga koji će dobiti svoj službeni prijevod na hrvatski jezik. Roman je objavljen 1975. godine kao drugi roman ovog slavnog pisca i s njime je King utvrdio svoj položaj vrhunskog majstora američkog horora. 

Tajne Salema su zaintrigirale i prestravile milijune čitatelja pričom o neizrecivom zlu u fiktivnom američkom gradiću. 

Proizvod je dostupan u pretprodaji i bit će poslan na datum 24.11.2022.

Trebate li preporuke dobrih horor knjiga možete pročitati koje su najbolje prema mišljenju autora Reader's Digesta

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.