U lipnju stižu Motorola Razr 40 i Razr 40 Ultra

Foto: Shutterstock (ovo nije telefon o kojem je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MOTOROLA će ove godine lansirati ne jedan nego dva sklopiva telefona na preklop, a telefoni se zovu Motorola Razr 40 i Razr 40 Ultra. Motorola je putem Twittera objavila da ova dva telefona izlaze 1. lipnja, odnosno za tjedan dana. 

Razr 40 bit će pristupačniji preklopni telefon marke od dva lansirana, a to je i vidljivo iz malog pokrovnog zaslona, ​​koji je manji od onog na prošlogodišnjoj Motoroli Razr. Telefon će navodno biti lansiran u Europi po cijeni od 899 eura za konfiguraciju 8 GB + 256 GB, piše DroidHolic.

Motorola Razr Ultra će koštati 1199 eura, pišu strani mediji

Motorola Razr 40 Ultra bit će vrhunski sklopivi telefon ovog brenda. Znamo da nadolazeći Galaxy Z Flip 5 ima zaslon od 3.4 inča, najveći među svim sklopivim uređajima na tržištu. Ali Razr 40 Ultra će imati još veći zaslon od oko 3.5-3.6 inča.

Strani mediji pišu da će Razr 40 Ultra imati Snapdragon 8+ Gen 1 SOC, bateriju od 3640 mAh i podršku za brzo punjenje od 33 W. Što se tiče cijene Razr 40 Ultra, GizChina piše da će se prodavati po cijeni od 1199 eura za konfiguraciju 8 GB i 256 GB.

Poznati leaker Evan Blass je ranije objavio datum predstavljanja nadolazećih uređaja, koji je potom Motorola potvrdila. Isti leaker je također otkrio hrpu slika koje prikazuju veliki pokrovni zaslon Razr 40 Ultra u punom sjaju. Ovaj vrhunski sklopivi model dolazi u boji trešnje crvene, crne, bijele i plave. Fotke ovih telefona koje su procurile na internet možete vidjeti ovdje i ovdje.

Pročitajte više