U Müller stiže nova linija parfema. Koštaju 18 eura (135 kuna)

Foto: Press

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA HRVATSKO tržište uskoro stiže nova marka mirisa CARE, koja spaja potrebe za održivošću i osobnim zdravljem te upotrebljava prerađene sastojke. 

Stižu ukupno tri mirisa ovog brenda naziva Second Skin, Clean Silk i Energy Boost. Radi se o održivim, veganskim mirisima koji nisu testirani na životinjama te nadoknađuju svoj CO2 otisak. Parfemi dolaze u staklenim bočicama od recikliranih materijala te se odlikuju čistom recepturom koja sadržava prirodne sastojke, koji su prema konceptu "zero waste" spašeni od bacanja.

Da ne bi uvijek iznova upotrebljavali nove resurse kada je toliko drugih mogućnosti, serija mirisa CARE u svojim recepturama upotrebljava "upcycled" sastojke.

Visokokvalitetna esencija hrastovine, koja mirisu Second Skin daje elegantnu drvenastu notu, dobivena je od iverice hrastovine koja nastaje tijekom proizvodnje bačvi za konjak. Za miris Clean Silk visokokvalitetne latice ruže iz Isparte ponovno se upotrebljavaju nakon destilacije i pretvaraju u dragocjen ekstrakt ruže.

Miris Energy Boost sadržava donje dijelove korijena kurkume koji ostaje kao nusproizvod nakon berbe u indijskom području uzgoja i prerađuje se u ekstrakt začinskog mirisa. Tako CARE nastavlja trend kružne ljepote i pokazuje kako se pametne ideje mogu upotrebljavati za očuvanje naših ograničenih resursa tako da naš prekrasni planet ostane sačuvan još dugo.

CARE Second Skin

"Miris koji odiše čistim blagostanjem. Predivno kremast i nježan - kao druga koža", opisuju ga u priopćenju. Ovaj miris u gornjoj noti ima limun, krušku i malinu, u srednjoj iris, božur i cvijet breskve, u donjoj noti sadrži prerađenu hrastovinu i vaniliju. 

CARE Clean Silk

"Miris koji budi sjećanja na svježe oprano rublje - prozračno, cvjetno i čisto", navode u objavi. Gornja nota su mu kruška i crvene bobice, srednja nota breskva i prerađena ruža, a donja nota je cedrovina. 

CARE Energy Boost

"Poput osvježavajućeg energetskog poticaja u spreju: s okrepljujućom kurkumom i pjenušavim grejpom - svjež poput snažnog smoothieja", stoji u opisu ovog mirisa u objavi. U gornjoj noti ima grejpfrut i prerađenu kurkumu, u srednjoj noti su jabuka i božur, a u donjoj bijela cedrovina. 

Sva tri mirisa bit će dostupna u Müller trgovinama od veljače 2023. godine. Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om je 17.95 € (135.25 kn) za 50 ml. Serija mirisa CARE nudi recepture visoke kvalitete bez bojila, mineralnog i palminog ulja, ftalata i UV blokatora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.