U Mangu golema sniženja. Izdvojili smo neke komade

Foto: mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U MANGO trgovinama upravo traje sniženje do 70% na odabrane proizvode, izuzimajući novu kolekciju. Sniženje je dostupno u fizičkim i web trgovinama do isteka zaliha. Najveća sniženja odnose se na kolekciju za žene, uključujući odjeću i modne dodatke. U nastavku smo izdvojili nekoliko proizvoda iz kolekcije za žene i muškarce.

Ženska kolekcija

Ovaj kaput od mješavine vune dostupan je u crnoj, smeđoj i zelenoj boji. Ovi kaputi su ručno rađeni, a umjesto gumbima, vežu se remenom. Vuna čini veći dio sastava kaputa i pojasa, 73%, za ugodno reguliranje temperature.

Vuneni kaput s remenom, snižena cijena je 119.99 eura
Bluza s kratkim rukavima, snižena cijena je 29.99 eura

Kako je sve toplije, možemo se polako početi opskrbljivati komadima za toplije dane, uključujući haljine. Ova je haljina rađena od prave brušene kože, a podstava je od poliestera i elastana. Ako koža nije vaš stil, asimetrična žuta haljina od mješavine pamuka možda je ono što tražite. 

Crna kožna haljina, snižena cijena je 159.99 eura
Asimetrična haljina s volanima, snižena cijena je 39.99 eura

Iako mnogi tvrde da im je popularnost nikad niža, skinny traperice komad su koji mnogi i dalje rado nose. Ako su crne, dobro izgledaju u svakoj prilici, stoga je dobro opskrbiti se njima jer ćete ih vjerojatno često nositi. Jedna od čari skinny traperica je što odlično izgledaju uz visoke čizme. Jedne takve su također na sniženju.

Push-up skinny traperice s premazom, snižena cijena je 29.99 eura
Kožne čizme s visokom potpeticom, snižena cijena je 109.99 eura

Muška kolekcija

Muškarcima je često teško pronaći dobar kaput, a Mango ih nekoliko ima na sniženju. Oba izdvojena kaputa su od reciklirane vune, što je i dobar korak naprijed u borbi protiv gomilanja modnog otpada. Oba kaputa dolaze s podstavom za dodatnu toplinu.

Dugi kaput od reciklirane vune, snižena cijena je 109.99 eura
Karirani kaput od reciklirane vune, snižena cijena je 79.99 eura
Slim fit mikrostrukturirani sako, snižena cijena je 49.99 eura

Natkošulje su odlične za dodatnu toplinu, ali i da dodatno podignete svoj outfit. Ova je natkošulja ravnog dizajna i dugih rukava rađena od umjetne kože, a zatvara se drukerima.

Natkošulja efekta kože, snižena cijena je 45.99 eura
Vuneni pulover s visokim ovratnikom, snižena cijena je 39.99 eura

Ove skinny fit traperice dostupne su u nekoliko boja, uključujući klasičnu traper-plavu, za svačiji ukus i svaku priliku. Traperice imaju pet džepova te sadrže 98% pamuka za maksimalnu udobnost prilikom nošenja. 

Jude skinny-fit traperice, snižena cijena je 18.99 eura

Pročitajte više