U obliku lopte ili ježa? Ovi ručnici unijet će dašak posebnosti u vaš dom

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RUČNIK za brisanje ruku dio je kućanskog pribora koji uglavnom nije zanimljiv. Neki će se odlučiti za zanimljivu boju ili uzorak, ali, van toga, na ručnike obično gledamo kao na nešto ne osobito maštovito. No naišli smo na proizvod koji funkcionira isto kao i klasični ručnik, ali je nešto drugačijeg oblika.

Brzo upijaju i brzo se suše

Ovi ručnici dolaze u obliku lopte, a namijenjeni su brisanju ruku i lica. Mekani su, a imaju visoku moć upijanja zahvaljujući čemu ruke suše u vrlo kratkom roku. Dolaze sa špagom da se mogu objesiti na zid i tako su vam uvijek nadohvat ruke.

@sophieandpandahome

That's right available in 4 colors these hedgehog hand towels will surely make your day! #FuzzyFriend #ecofriendlytowels #consciousliving #toweldry #towelessentials #homeproducts #innovationintowels #homeessentials #bathroomessentials #sustainablestyle #sustainableliving #ecoproducts #SophieAndPandaHome

♬ original sound - Sophie & Panda
@hina.amazon.content NEW Amazon Bathroom find. 🫡 These are the Fuzzy Ball Towels! Follow to see more of new cool Amazon finds! #amazon #amazonfinds #amazonmusthaves #amazonfavorites #amazonbathroomfinds #handtowel #bathtowelset #bathroom ♬ Beautiful Life - Vin Music

Ovi ručnici su prikladni za dom, ali i za škole, vrtiće, teretane, bazene i drugo. Osim klasičnog jednobojnog dizajna, mogu se pronaći i oni s dodanom njuškicom ježa. Ovi su ručnici namijenjeni djeci kako bi im privukli pozornost i potaknuli ih da obrišu ruke nakon pranja.

Ručnici u obliku lopte, Amazon, 6.99 eura

Ručnici u obliku ježa dostupni su u šest boja: plavoj, sivoj, zelenoj, crvenoj, žutoj i ružičastoj. 

Ručnici u obliku ježa, Amazon, 8.99 eura
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.