U Pepco je došao uskrsni asortiman. Pogledajte ponudu

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEDAVNO smo bili u Pepcu i primijetili ponudu uskrsnog asortimana. Ona je također izazvala najveći interes kupaca u trgovini, barem u onoj u kojoj smo mi bili, pa smo se i mi bacili na razgledavanje asortimana. No, nekoliko sitnica je, neplanirano, završilo i u našoj košarici.

>> Sinsay je upravo predstavio svoju prvu kolekciju uskrsnih ukrasa za dom

U našoj košarici završili su mini zečići (1.30 eura kom.) i ukrasne grane s mini jajima (1.30 eura kom.), uzeli smo nekoliko boja koje baš dobro funkcioniraju zajedno u vazi.

Veliki izbor uskrsnih jaja

Sada na ostatak ponude. Velik je izbor raznih jaja. Osim već dekoriranih, u ponudi imaju i ona bijela, idealna za DIY. Cijena ukrašenih jaja kreće već od 1.30 eura naviše, a ona bez ičega na sebi su 0.50 eura.

Mogu se pronaći i DIY dekoracije po cijeni od 1 eura, naljepnice za prozore po cijeni od isto 1 eura, kao i DIY setovi za bojanje po cijeni od 1.30 eura. 

>> U zagrebačke trgovine već su stigli uskrsni ukrasi

U ponudi imaju i ova XXL za vješanje, jedno košta 2.50 eura, a dolaze u nekoliko boja. Tu su i malo elegantnija velika jaja koja se mogu koristiti kao lijepa dekoracija za blagdanski stol. Ona koštaju 2.50 eura. 

Zečići su preslatki, a dolaze u raznim veličinama i bojama. Veliki s "bisernom" ogrlicom  koštaju 3 eura, a ovi mini 1.30 eura. Imaju još nekoliko keramičkih zečeva u ponudi, a cijena im je od 4 do 5 eura. 

Tanjuri, zdjelice, šalice

Osim na izdvojenoj polici, dio uskrsnog asortimana, ali i onog idealnog za proljeće našli smo i na polici kod dijela asortimana za kuhinju. Tu se mogu pronaći desertni tanjuri, zdjelice i šalice s motivom zeca. Cijena svakog od tih komada je 4 eura. Tu se na polici mogu naći i preslatke salvete s uskrsnim motivom. 

No tu smo našli i prekrasne tanjure i šalice s motivima proljeća koji bi se također mogli lijepo uklopiti u uskrsnu temu. Njih krase cvjetni motiv i leptirići. Cijena velikog tanjura je 4.50 eura, desertnog 3 eura, a šalice 2.50 eura. 

Pročitajte više