U potrazi ste za pićem i grickalicama za tekmu? U ovu trgovinu se isplati otići

Foto: Hana Kajari/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Kaufland

POČINJE Europsko nogometno prvenstvo, događaj koji su mnogi navijači s nestrpljenjem čekali. Ove subote nastupa hrvatska reprezentacija u grupi B, a kako bi vaše navijačko iskustvo bilo potpuno, valja se opskrbiti hranom i pićem. Uz gledanje utakmice i srčano navijanje, najbolje idu grickalice i osvježavajuće pivo, a ne treba zaboraviti ni na navijačke rekvizite.

U Kauflandu možete pronaći sve što vam treba za savršeno navijačko iskustvo po povoljnim cijenama. Trenutno su razna piva na sniženju, a nekima je cijena snižena i do 30%.

Također, u Kauflandu možete pronaći razna multipakiranja piva, pa čak i pivo u pakiranju od pet litara. Ako kupite ovo pakiranje, možete biti sigurni da vam piva neće ponestati jer nema ništa gore nego kada se usred utakmice mora brzinski skočiti do dućana.

Posjetili smo Kaufland, pregledali kompletnu ponudu i u nastavku izdvojili što vrijedi staviti u košaricu kako biste u miru pratili utakmice i uživali u grickalicama i piću.

Grickalice

Zbog svoje hrskavosti i slanog okusa, čips je savršena grickalica koja dodatno pojačava užitak dok pratite svaku akciju na terenu. Odličan je i zbog praktičnosti - jednostavan je za serviranje, ne zahtijeva pripremu i lako se dijeli među prijateljima. Odabrane vrste čipsa u pakiranju od 150 grama trenutno u Kauflandu koštaju samo 0.89 eura, što je dobra prilika.

Flips s kikirikijem još je jedna odlična grickalica za poslužiti uz gledanje utakmice. Kanaan flips s kikirikijem u vrećici od 130 grama trenutno je na popustu od 20% u Kauflandu, pa mu je cijena samo 0.55 eura. 

Tko ne voli Doritos tortilja čips? U Kauflandu se mogu pronaći razne vrste, a pakiranje od 90 grama košta samo 1.59 eura. 

Tortilja čips je savršen izbor zbog jedinstvene teksture i okusa. Njegova se hrskavost savršeno slaže s umacima kao što su salsa, guacamole ili umak od sira, što dodatno obogaćuje iskustvo grickanja.

Osim toga, dolazi u okusima poput nacho sira, pikantne paprike ili klasičnog slanog, pa svatko može pronaći nešto za sebe. Tortilja čips je praktičan jer ne zahtijeva dodatnu pripremu i lako se poslužuje, zbog čega je idealan za dijeljenje među prijateljima dok se bodri omiljeni tim.


Pivo

Pakiranje od čak pet litara piva Benediktiner ili Bitburger je trenutno sniženo za 30%, pa sada košta samo 10.99 eura. Ovo je izuzetna prilika za sve ljubitelje piva koji žele osigurati dovoljnu količinu za cijelu utakmicu. Veliko i praktično pakiranje omogućava vam da se potpuno posvetite uživanju u tekmi i druženju s prijateljima, bez prekida i brige da će piva ponestati. 

Carlsberg pivo pilsner u multipack pakiranju od četiri komada po 0.5 litara također je trenutno na popustu od 19%, pa sada košta samo 4.59 eura. Ovo je izvrsna prilika za ljubitelje klasičnog pilsnera da se opskrbe omiljenim pivom po sniženoj cijeni.

Garden Brewery piva su također na dobrom popustu - svima im je cijena snižena za 20%. Idealan su izbor za ljubitelje craft piva. Garden Brewery je poznat po inovativnosti i raznolikoj ponudi piva koja zadovoljavaju različite ukuse, od laganih lagera i osvježavajućih pale aleova do bogatih stoutova i složenih IPA-ova.


Rekviziti

Što je gledanje utakmice i navijanje bez rekvizita? Navijački rekviziti su ključni za stvaranje prave atmosfere i izražavanje podrške reprezentaciji. Bilo da ste u potrazi za hrvatskim navijačkim dresom, majicom, šeširom ili nekim drugim rekvizitom, u Kauflandu je opcija pregršt.

Tako možete pronaći razne dresove, a ovima na fotki cijena je 18.99 eura. 

Navijački šešir s crveno-bijelim kockicama mnogima će biti neizostavan dodatak tijekom Eura, jer dodaje poseban štih svakom navijačkom outfitu. U Kauflandu je cijena ovih šešira trenutno snižena za 30%, pa sada koštaju samo 6.99 eura. 

Najmlađi su često najsrčaniji navijači, pa je važno i njima osigurati odgovarajući outfit. U Kauflandu možete pronaći razne opcije za djecu, uključujući dječje majice, dječje navijačke dresove, baby majice i bodyje u crveno-bijelim kockicama. Sve ove artikle možete nabaviti po dobrim cijenama, što omogućava cijeloj obitelji da bude usklađena i spremna za navijanje.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Kaufland Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više