U prodaji je limitirano izdanje pralina Baci Perugina s potpisom Dolce & Gabbane

Foto: baciperugina.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STIGLA je nova čokoladna poslastica za sve ljubitelje pralina. 

Radi se o limitiranom izdanju čokoladica Baci Perugina Amore e Passione, koje su nastale u suradnji s Dolce & Gabbanom, kako bismo proslavili ljubav prema najdražim ljudima. Na službenom profilu brenda napisali su da je ovo izdanje savršen dar. 

 

"Crvene čokoladice u omotu s dizajnom dragog kamenja i zlatnih detalja simbol su ljubavi prema kreativnosti, ljepoti i izvrsnosti", stoji, između ostalog, u objavi.

Želiš li isprobati nešto novo i jedinstveno? Limitirano izdanje Baci ® Perugina ® Amore e Passione s potpisom Dolce &...

Posted by Baci Perugina Hrvatska on Friday, 11 November 2022

Sadrže cijeli lješnjak i granule od maline

Praline sadrže cijeli lješnjak i obogaćene su ukusnim granulama od maline te prekrivene plemenitim crvenim preljevom. 

Ovo limitirano izdanje može se kupiti u trgovinama Konzuma, SPAR-a, Kauflanda, Delicatesse O La La i u Franja coffee & tea houseu.

Cijena pakiranja od 150 grama ovog limitiranog izdanja pralina u Konzum trgovini je 49.99 kn (6.63 €), a možete ga vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.