U Samoboru se prodaje vikendica s okućnicom za 64.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta za oko nam je zapela vikendica od 48 kvadrata koja se nalazi u Samoboru i prodaje se za 64.000 eura (482.208 kn).

Vikendica je koncipirana na dvije etaže. Prvu etažu čini blagovaonica s velikim stolom te priručnom kuhinjom i peći za grijanje, prostorija za kuhinju te ostava.

Drugu etažu čini dnevni boravak sa sofama, poseban odjeljak za sobu, kupaonica s tuš kabinom i WC-om te veliki balkon duž cijele etaže.

Na parceli od 888 kvadrata nalazi se voćnjak

Vikendica ima stiropor fasadu, 2020. stavljeni su novi krov i oluci te je prije šest mjeseci stavljen novi asfalt. Ima i vlastiti parking. 

Ispred vikendice nalazi se natkrivena terasa. Na parceli od 888 kvadrata nalazi se voćnjak te mnogo cvijeća i bilja, što je pogodno i za prvoklasne vinograde po kojima je lokacija i poznata.

Oglas možete vidjeti ovdje, a više fotografija niže.

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.