U subotu ne rade ni tržnice u Zagrebu

Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SUTRA je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Sukladno tome, gotovo niti jedna trgovina ni šoping-centar neće raditi. No u Zagrebu sutra neće raditi ni tržnice kojima upravlja Zagrebački Holding. Na svoje stranice stavio je sljedeću obavijest:

"Obavještavamo cijenjene potrošače i sve korisnike usluga Podružnice Tržnice Zagreb da u subotu, 5. kolovoza, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja kao i u utorak, 15. kolovoza, na blagdan Velike Gospe tržnice u gradu Zagrebu kojima upravlja naša Podružnica kao i Veletržnica i hladnjača neće poslovati. Uprava Podružnice Tržnice Zagreb na lokacijama Šubićeva 40/V.kat i Slavonska avenija 7 neće poslovati u ponedjeljak 14. kolovoza."

Tržnice kojima upravlja Zagrebački Holding su na lokacijama: Branimirova, Britanski trg, Botinec, Dolac, Dubec, Dubrava, Gajnice, Jarun, Kažotićev trg, Kustošija, Kvaternikov trg, Preško, Sajmište Sesvete, Savica, Savski Gaj, Sesvete, Špansko, Trešnjevka, Trnje, Trnsko, Utrina, Volovčica, Vrapče, Zelena tržnica, Kajzerica, Trnsko i Remetinec. Točne adrese možete vidjeti ovdje

Ako vas pak zanima kako rade trgovine i šoping-centri ovoga vikenda, to možete provjeriti ovdje.

Podsjećamo, prema novom Zakonu o trgovini, na blagdane mogu raditi samo one trgovine koje su Zakonom o trgovini izuzete poput prodavaonica koje se nalaze u sklopu željezničkih i autobusnih kolodvora, zračnih luka, morskih luka, trajekata i zrakoplova, kao i one na benzinskim postajama, u bolnicama, u hotelima, u kulturnim i vjerskim ustanovama, nautičkim marinama, kampovima i OPG-ovima te zaštićenim područjima prirode. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.