U Varaždinskim Toplicama kuća za odmor od 90 kvadrata prodaje se za 60.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukla vikendica od 90 kvadrata u naselju Vrtlinovec, koja se prodaje za 60.000 € (452.070 kn).

Kuća je građena na tri etaže: podrum, prizemlje i potkrovlje. U podrumu se nalazi prostorija za vino i spremište. Prizemlje čine dnevni boravak s kuhinjom, kupaonica i balkon. Potkrovlje je rezervirano za veliku spavaću sobu s dodatnim balkonom.

Na zemljištu se nalazi vinograd

U oglasu navode da su podovi u kući obloženi keramikom, dok je stolarija izrađena od kvalitetnog drva. Za osiguranje tople vode koristi se plinski bojler, a grijanje je centralno na drva, kuća je dodatno opremljena klima-uređajem, a za vanjsku rasvjetu koristi se solarna energija.

Na parceli od ukupno 1068 m2 nalazi se i plantažni vinograd s ukupno 600 čokota, uključujući sorte graševina, zeleni silvanac i sauvignon.

Oglas možete vidjeti ovdje.

Index Oglasi

Pročitajte više