Uskoro stižu novi MacBookovi i iPadi. No izgleda da ništa od eventa

Ilustracija: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO Apple uskoro planira izbaciti nove iPade i MacBookove, tvrtka ne planira organizirati poseban događaj povodom lansiranja uređaja. Umjesto toga, Apple namjerava najaviti nove proizvode putem svoje web stranice. 

Što točno stiže? Kao što smo već pisali, Apple planira lansirati nove modele iPada Pro s OLED zaslonima, ažurirani iPad Air, uključujući prvi iPad Air sa zaslonom od 12.9 inča, kao i nove Apple Pencil i Magic Keyboard za iPad Pro. Što se tiče Maca, stižu MacBook Air laptopi - 13-inčni i 15-inčni - s bržim M3 čipom. 

Proizvodi se mogu očekivati najkasnije u travnju

"Svi ti novi proizvodi su u proizvodnji u inozemstvu i Appleovi marketinški timovi pripremaju se da ih uskoro najave", piše Mark Gurman u novom biltenu Power On. No, kao što smo već naveli, neće biti događaja povodom lansiranja. Umjesto toga, Apple planira, prema Bloombergu, najaviti nove proizvode na "svojoj web stranici serijom online videa i marketinških kampanja".

Kada će se to dogoditi? Prema pisanju Bloomberga "posebna verzija iOS-a 17.4 s podrškom za novi hardver zakazana je za kraj mjeseca". Stoga Gurman zaključuje da se novi uređaji mogu očekivati u ožujku ili najkasnije u travnju.

Pročitajte više