Neuredni kablovi? Uz ovih 5 proizvoda ih dovedite u red

Foto: amazon.de/proaudiomedia.com.hr/links.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEUREDNI i zapetljani kablovi nisu samo estetski problem. Oni se lako zapetljaju, a raspetljavanje može biti prava noćna mora. Ne znate koji kabel pripada kojem uređaju, na što gubite jako puno vremena. Srećom, na tržištu postoji mnogo proizvoda koji vam mogu pomoći u organizaciji.

Kutije za pohranu kablova

Kutije za kablove jedan su od najjednostavnijih načina za organizaciju. Uređaje i kablove stavite unutar kutije, uključujući višak koji stvara nered, poklopite i gotovi ste. Jednostavan dizajn ovakvih kutija uklopit će se u svaki dom ili radni prostor. Ova je kutija dostupna u dvije boje i tri veličine. Kupci na Amazonu ocijenili su je s 4.4: "Dobar način da sakrijete salatu kablova".

Kutija za kablove, Amazon, od 9.95 eura

Oznake u boji

Oznake u različitim bojama pomoći će vam da utvrdite koji kabel pripada kojem uređaju. Na ove oznake možete sami upisati kamo vode, a neke dolaze i s predefiniranim natpisima i crtežima. Neke od recenzija na Amazonu glase: "Kupio bih opet", "Vrlo koristan proizvod", "Više nego dovoljno proizvoda za dom".

Oznake za kablove, Amazon, 11.99 eura
Oznake za kablove, Amazon, 6.88 eura

Trakice s čičkom

Neki kablovi već dokaze s trakicom s čičkom kako biste ih jednostavno zamotali, zaštitili i organizirali. Ako ih vaši kablovi nemaju, uvijek ih možete zasebno nabaviti. Savjetujemo da se opredijelite za trakice u bojama za lakše razlikovanje kablova.

Trakice s čičkom u različitim bojama, Pro Audio Media, 9.56 eura

Vodilice za kablove

Mjestima s puno kablova, poput ureda ili sobe s gaming računalom jedan veliki "kabel" u koji možete pospremiti manje nesumnjivo će biti korisno rješenje. Ovakve su vodilice fleksibilne, te pogodne za veći broj kablova.

"Odlično rješenje", "Isprobala sam ovaj proizvod i moji zečevi nisu uspjeli oštetili kablove u ova dva mjeseca", "Odlično za skrivanje kablova i održavanje prostora urednim", neke su od recenzija na Amazonu.

Vodilica za kablove, Links, 7.99 eura
Organizator više kablova, Amazon, od 8.99 eura

Držač kablova

Jedan od najpopularnijih načina organizacije kablova je uz pomoć držača. Jednostavni su, kablove drže razvrstanima i lako dostupnima. Odlični su ako ih kombinirate samo nekoliko, primjerice ako držite nekoliko kablova za punjenje na istom mjestu. Jednostavno ih zalijepite na ravnu površinu i umetnite kabel.

Držač za kablove, Amazon, 2.39 eura

Pročitajte više