Victoria Beckham dizajnirala je svoj prvi sat s Breitlingom

Foto: breitling.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

S OBZIROM na svoju uglednu modnu kuću i priznanje u industriji, Victoria Beckham poznata je po svojoj sposobnosti da spoji ženstvene i muške elemente u svojim kreacijama. To se može vidjeti i u njezinoj novoj kolekciji satova koja će vjerojatno privući pažnju kako muškaraca tako i žena. Breitling se udružio s modnom etiketom Victorije Beckham kako bi kreirali sat Chronomat Automatic 36.

U partnerstvu s Victorijom Beckham, nova ograničena kolekcija uključuje šest varijanti Chronomat Automatica smještenih u elegantna i vitka kućišta veličine 36 mm. Estetski, sat zrači sofisticiranošću s dodatkom neočekivanog, sjedinjujući dizajnerske elemente oba brenda na suptilan i elegantan način.

Ograničeno izdanje

Proizvedena u ograničenoj seriji od 400 komada, izdanja od nehrđajućeg čelika uparena su s odgovarajućom metalnom narukvicom Rouleaux. Brojčanici su ukrašeni svjetlećim indeksima i kazaljkama, uz mali prozorčić za datum na 6 sati. Ograničena na 100 primjeraka, verzija od 18-karatnog žutog zlata također dolazi s brojčanicima u ponoćno plavoj i mentol boji. 

Imena oba brenda su ugravirana na poleđini kućišta, dok je logo Victorije Beckham također ugrađen na kopču. Sat radi na Breitlingovom mehanizmu Calibre 10 s automatskim navijanjem, koji osigurava 42 sata rezerve snage i može raditi neprekidno dok je nošen na zapešću.

Cijene satova kreću se od 5500 eura do 29.500 eura i sada su dostupni za naručivanje putem službene web trgovine Breitlinga.

Pročitajte više