Vraća li se era tankih mobitela?

Foto: Shutterstock (na fotki nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NADOLAZEĆI Samsung Galaxy S25 Ultra navodno će biti značajno drugačiji od prethodnog modela. Za početak, glasine kažu da će imati zaobljene kutove kako bi bio ugodniji za držanje, a nagađa se i da će biti tanji i lakši od brojnih drugih mobitela, uključujući iPhone 16 Pro Max i Google Pixel 9 Pro XL.

"Ovo je neočekivano"

Slična nagađanja okružuju i iPhone 17, a mnogi vjeruju da će model 17 Plus biti zamijenjen tankim mobitelom koji bi se mogao zvati 17 Slim. Što se pak tiče Samsunga, još uvijek ne postoje informacije, a ni preciznija nagađanja, o dimenzijama uređaja, ali ako bi bio tanji od Pixela 9 Pro XL, trebao bi biti tanji od 8.5 mm i lakši od 221 g.

Kineski leaker poznat kao Ice Universe kaže da će S25 Ultra biti ne samo tanji i lakši od ova dva uređaja već i od svih Ultra flagship telefona koji će uskoro biti predstavljeni.

"Konačno flagship lakši od 220 grama", "Nadam se da neće pasti kapacitet baterije", "Ovo je neočekivano", "Radije bih da bude velik kao S23 i ima snažniju bateriju", "Vraćamo se na tanke mobitele?", "Nadam se da je ovo istina", "Pa to je super", neki su od komentara na njegovu objavu.

Ako su glasine oko iPhonea 17 i Galaxyja S25 Ultra točne, moguće je da ćemo sljedeće godine svjedočiti povratku trenda tankih mobitela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.