Vratio se Tamagotchi: Omiljena igračka iz 90-ih dostupna je online

Foto: amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGI su kroz život imali razne ljubimce, no ako ćemo gledati povijest digitalnih ljubimaca, onda su gotovi svi imali jednog zajedničkog - Tamagotchija. Mali ljubimac bio je pravi hit koji je svojevremeno bio zaludio svijet.

HahaGo, cijena je 15.99 € (120.48 kn)

Vratite se u djetinjstvo

Tamagotchi je službeno predstavljen publici 23. studenog 1996. u Japanu, a u svibnju 1997. i ostatku svijeta. Svoju popularnost je tijekom godina ova malena gejmerska igračka izgubila i zamijenile su je neke potpuno drugačije igrice.

No mnoge će vjerojatno razveseliti činjenica da Tamagotchi postoji još i danas. Sada se vratio na poznatu platformu Amazon u istom dizajnu i s istim programom kao i prije 26 godina. 

Bandai Tamagotchi, cijena je 35.96 € (270.94 kn)

Odaberite omiljenu životinjicu i vodite brigu o njoj

Brinite se o svom Tamagotchiju: dajte mu da jede, palite i gasite svjetlo, igrajte se s njim, dajte mu lijekove ako je bolesno, povucite vodu za ispiranje WC školjke, brinite se o njegovom zdravlju. Odaberite omiljenu životinjicu i vodite brigu od jaja do odrasle dobi i otkrijte kako će rasti. Vi utječete na njegov konačni izgled.

Preslatka igračka dolazi u obliku jajeta, u raznim bojama, a uz nju dobivate i privjesak. Može se kupiti na Amazonu.de a cijene se kreću od 16 (120.55 kuna) do 36 eura (271.24 kune).