Za Manolo cipelama lude žene diljem svijeta. Mango ima slične, a značajno jeftinije

Foto: mango.com/manoloblahnik.com/net-a-porter.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MANGO je i prošle godine u ponudi imao salonke koje su nevjerojatno podsjećale na popularan Manolo Blahnik par, a sada ih je odlučio vratiti u ponudu - samo drugi model. Dakle umjesto klasične zatvorene salonke, ove imaju otvorenu petu i remenčić na stražnjem dijelu te dolaze u crnoj i boji fuksije. 

Manolo Blahnik Hangisi, cipele za kojima čezne gotovo svaka trendseterica i ljubiteljica mode, u originalu koštaju 1150 eura, po istoj cijeni je i model s otvorenom petom Hangisli na koji ovaj novi Mangov model neodoljivo podsjeća. Mangova verzija košta svega 60 eura. 

Manolo Blahnik Hangisli 70, 1150 eura (8664.67 kn)
Manolo Blahnik Hangisli 70, 1075 eura (8100 kn)

Kada je prvi film Seks i grad objavljen 2008. godine, svijet je poludio za sada već kultnim plavim Manolo Blahnik cipelama na petu koje je Carrie Bradshaw nosila za svoje vjenčanje. Postala je it cipela godine, a 15 godina kasnije još je uvijek podjednako popularna.

Mango cipele s potpeticom, 59.99 eura (451.99 kn)
Mango cipele s potpeticom, 59.99 eura (451.99 kn)

Otvorena peta i prepoznatljivi broš

S drugom sezonom prateće serije Seks i grad, And Just Like That, koja je nedavno završila, svijet ponovno žudi za ormarom s cipelama Carrie. No cijena manolica je paprena pa stoga se ove Mangove čine kao pametnija kupnja ako imate ograničeni budžet. 

Mango cipele s potpeticom, 59.99 eura (451.99 kn)
Mango cipele s potpeticom, 59.99 eura (451.99 kn)

Mangova interpretacija kultnih cipela dolazi u dvije boje koje su obje podjednako lijepe iako je crna nešto zahvalnija za kombiniranje. Razlika između crnog i fuksija modela je u visini potpetice, prvi ima 10 cm potpeticu dok drugi 5 cm.

Dolaze u veličinama od 35 do 42, a sve su veličine trenutno na zalihama. Za što mislimo da će se vrlo brzo promijeniti pa ako ih želite, budite brzi. Baš poput slavnog para SATC, Mangove cipele na petu imaju veliki umjetni dijamantni broš na vrhu svake cipele. Osim toga, zbog otvorene pete umjesto zatvorene udobnije su za nošenje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.