Za par dana u prodaju stiže Steam Deck OLED. Evo cijena

Foto: steamdeck.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STIŽE novi Steam Deck i to OLED verzija. Novi Steam Deck OLED bit će dostupan za kupnju od 16. studenoga, i to s dvije verzije pohrane. Postoji i ograničeno izdanje, ali ono neće biti dostupno na našem tržištu. 

Steam Deck OLED s 512 GB košta 569 eura, a onaj s 1 TB pohrane košta 679 eura. No osim nove tehnologije zaslona i nove varijante od 1 TB, dolazi još nekoliko značajki vrijednih spomena. Zaslon na novim OLED modelima je nešto veći i iznosi 7.4 inča. Što je nadogradnja u odnosu na 7-inčni zaslon na LCD modelu. 

Veći ekran, dulje trajanje baterije i WiFi 6 E

Također, prema marki, nova OLED verzija imat će od 30 do 50% dulje trajanje baterije zahvaljujući većoj bateriji. Tu je i podrška za WiFi 6E koja, između ostaloga, znači brže preuzimanje i stabilno igranje na mreži. 

Nadalje, zahvaljujući većem ventilatoru, Steam Deck OLED će se puno manje zagrijavati. Također, težak je oko 640 grama, što je nešto lakše od LCD verzije. Model od 1 TB dolazi u ekskluzivnom kućištu s uklonjivom podlogom. 

"Vrijeme je da kupim jedan, pretpostavljam", "Želim nadograditi svoj LCD model na OLED. Trebali biste ponuditi opciju zamjene", "Pretpostavljam da ću posjedovati dva Steam Decka onda", "Napravili su najbolji ručni uređaj na tržištu još boljim", "Treba mi", neki su od komentara na Twitter profilu brenda. 

Novi Steam Deck OLED možete vidjeti ovdje

Pročitajte više