"Trebam ovo": Ova je minijaturna perilica spas na putovanjima

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJUDI koji puno putuju često nose puno odjeće i rublja znajući da ih neće imati gdje i kada oprati. Neki će ipak ponijeti manje odjeće i prati je na ruke ili potražiti obližnju praonicu. No što kad bismo vam rekli da postoji jednostavnije rješenje?

Jednostavno se koristi

Malena, lako prijenosna perilica rublja zaludila je društvene mreže. Korištenje je jednostavno. Kadu, umivaonik ili kantu napunite vodom, dodajte željeni deterdžent i uronite upaljenu perilicu. I to je to.

@portawash9 Finally a tiktok product that’s actually useful😩 #portablewashingmachine #miniwashingmachine #washingmachine #portabledishwasher ♬ TikTok got it right - The Stay @ Home Fragrance Mama

Mnoge je u komentarima začudila zelena boja vode, no objašnjenje je brzo stiglo: u pitanju je boja deterdženta, a ne prljavština s odjeće. Komentatori koji nisu imali pitanja oduševljeni su proizvodom: "Za putovanja ili kampiranje nije loša ideja", "Trebam ovo", "Gdje to mogu kupiti?"

>> "Gdje je ovo bilo dok sam studirao"? TikTokeri oduševljeni mini perilicom

Malena i lako prenosiva perilica

Ova se perilica okreće u jednom smjeru 30 sekundi, pa u drugom također 30 sekundi. Nakon 30 minuta automatski se gasi. Radi na struju, a velika je samo 9x9x5.5 cm, tako da će bez problema stati u svaku prtljagu.

Prijenosna perilica rublja, Amazon, snižena cijena je 12.58 eura (94.78 kn)
Mini perilica rublja, Amazon, 7.99 eura (60.20 kn)
Prijenosna perilica rublja, Amazon, snižena cijena je 6.99 eura (52.66 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.