Za samo dva eura možete riješiti jedan od najvećih nedostataka Dyson usisavača

Screenshot/Foto: TikTok/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KOD nekih Dyson usisavača potrebno je cijelo vrijeme držati tipku kako bi uređaj radio, što mnogima predstavlja gnjavažu. No postoji elegantno i relativno povoljno rješenje. U internetskim trgovinama možete pronaći dodatak, svojevrsni prekidač, koji drži tipku za paljenje usisavača pa je nije potrebno držati prstom.

Kako točno funkcionira ovaj dodatak, možete vidjeti u videu TikTok korisnice Astrid, koja ističe da je ovo najbolje uloženih 9 dolara (oko 8.34 eura).

@astridcabas Grateful for the person who showed up to work and created this little clamp taht will keep my dyson on with out giving me hand cramps. . . . . #dysompowerclamp #dyson #dysonvacuum #cleaninghacks ##CapCut #homegadgets #amazonfind #lifehacks ♬ Back on 74 - Stan :)

"Kupujem ovo odmah"

Njezin video pregledan je više od dva milijuna puta i prikupio je mnoštvo komentara. Neki su gledatelji izrazili zahvalnost i rekli da će kupiti ovaj koristan dodatak za svoj Dyson usisavač, dok su drugi naveli primjere usisavača koji već imaju ugrađen takav prekidač, odnosno mogu se uključiti i isključiti bez potrebe za držanjem tipke.

"Kupujem ovo odmah", "Dyson V12 ima tipku za uključivanje/isključivanje pa nema potrebe je držati", "Samsung JetVac je bolji izbor", "Xiaomi to ima ugrađeno", "Kupio sam jedan taj prekidač, super je", "Kupila sam na Amazonu, najbolja stvar za moj Dyson", "Hvala ti na ovome", "Pametno", "Ima ovo i na Temuu", "Brzinski sam ovo stavila u košaricu", neki su od komentara.

Ovakvu tipku za uključivanje/isključivanje Dysonovih usisavača pronašli smo na Temuu po cijeni od 2.36 eura. Možete je vidjeti ispod.

Dodatak za usisavač, Temu, cijena na sniženju je 2.36 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.