Zaljubili smo se u ove lampe u obliku Mjeseca. Pogledajte kako izgledaju

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SUPERMJESEC koji je zasjao neki dan nad Hrvatskom oduševio je mnoge pa smo tako mogli uživati u lijepim fotkama. Podsjećamo, Mjesec se u ponedjeljak 3. srpnja približio Zemlji na manje od 365.000 kilometara, što je oko 22.000 km bliže nego inače. Čarobni su bili i prizori Supermjeseca iz Splita koje smo ranije danas objavili

>> Iznad Hrvatske je zasjao Supermjesec, prizori su nevjerojatni

Za razliku od mnogih stvari, za Mjesec se može reći da je gotovo univerzalno omiljen. Dok obasjava nebo, potiče na razmišljanje, a neki ga smatraju i jako romantičnim. Mnogi diljem svijeta iskoriste pojavu Supermjeseca da uživaju na morskoj plaži uz piće, glazbu i, naravno, lijep pogled. 

Upravo nas je on inspirirao da potražimo neke od najljepših lampi u obliku Mjeseca za interijere, a iznenadilo nas je koliko su popularne. Samo na TikToku #moonlamp ima preko 59 milijuna pregleda, a brojni videozapisi na toj platformi otkrivaju svjetiljke u obliku Mjeseca koje impresivno sliče pravome. 

@elvaeldanica what a beauty🥹🤍 #floatingmoonlamp #levitatingmoonlamp ♬ Let You Break My Heart Again spedup - Sped up Audios
@cosyhomemusthaves Open with floating moon lamp with me! #tiktokscience #australia ♬ Put Your Head On My Shoulder - Giulia Di Nicolantonio

Postoje razne verzije - od lebdećih do onih koje mijenjaju boje

Ovakve lampe mogu biti zabavna nadogradnja vaše noćne svjetiljke ili lampe za čitanje i izgledat će sjajno na noćnom ormariću ili polici za knjige. Mnoge se mogu pohvaliti različitim značajkama poput lebdećeg dizajna ili podesive razine svjetline.

Osim toga, mogu biti i kul poklon za posebnu osobu u vašem životu. Pregledali smo ponudu trgovina i izdvojili sedam najljepših koje možete kupiti. 

Prva lampa koju izdvajamo ima tri načina izmjene boje - žuta, bijela i gradijent - a najbolja stvar je to da lebdi i automatski se okreće u zraku. Našli smo je na njemačkom Amazonu. 

Ele ELEOPTION lampa, 88.99 € (670.49 kn)

Još jedna lebdeća lampa, samo što ova može mijenjati boje - postupno se mijenja sedam boja. Lampa ima bežično punjenje tako da se može puniti i dok lebdi. Baza ima upravljanje na dodir. Našli smo je na njemačkom Amazonu.

VGAzer lampa, 119.99 € (904.06 kn)

Ova lampa neodoljivo podsjeća na Mjesec, a ima 16 boja po izboru i podesivu svjetlinu. Može se koristiti daljinski upravljač za promjenu boje i svjetline, a također se dodirom može promijeniti boja. Našli smo je na njemačkom Amazonu.

ACED Moon Lamp, 19.99 € (150.61 kn)

Ova lampa može se koristiti kao noćno svjetlo, ali i svjetlo za spavanje. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala i možete birati između 16 boja. Našli smo je na AliExpressu.

Lampa u obliku Mjeseca, 13.40 € (100.96 kn)

Ovaj set sastoji se od više malih lampi u različitim Mjesečevim fazama. Izrađene su od visokokvalitetnog kristalnog stakla četvrtastog oblika, s četiri laserski urezane Mjesečeve faze. Drvena baza opremljena je LED svjetlima koja se mogu mijenjati između tri boje, a također omogućuju podešavanje svjetline. Našli smo ga na Etsyju. 

Set svjetiljki, od 39.99 € (301.31 kn)

Ova 3D noćna lampa u obliku Mjeseca može se personalizirati prikladnom fotografijom i tekstom. Idealna je kao dar posebnoj osobi. Našli smo je na Etsyju.

Personalizirana lampa, od 30.45 € (229.43 kn)

Zadnja lampa u obliku Mjeseca koju izdvajamo razlikuje se od ostalih, manjih i idealnih za noćni ormarić. Ova je velika i namijenjena je vješanju na zid. Dolazi u tri veličine - 24 cm, 40 cm i 60 cm. Našli smo je na AliExpressu.

Zidna lampa, cijena od 22.81 € (171.87 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.