Zara Home ima novu putnu kolekciju. Pogledajte komade

Foto: zarahome.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA HOME poznata je po svojim stvarima za dom, a u svojim kolekcijama najčešće predstavlja minimalističke komade napravljene od prirodnih materijala. Sada ima novu kolekciju za putovanja koja iako sadrži jarke boje, odražava estetiku brenda. 

Kolekcija uključuje obavezne stvari za putovanje poput torbi, kozmetičkih torbica, pamučnih torbi i zaštitne kožne galanterije. "Za vikend ili ljeto, za tjedan dana ili improvizirani bijeg, praznici počinju s dobro spakiranom prtljagom", kaže Zara Home predstavljajući novitete. 

Komadi u kolekciji dolaze u bijeloj, plavoj, maslinastozelenoj, crvenoj, crnoj i jarko žutoj boji. Prvi komad koji izdvajamo je ova tote torba, koja osim u maslinastozelenoj boji, dolazi i u bijeloj i plavoj.

Torba je izrađena od pamučnog platna i ima naramenice i logo. Tu su i odvojivi džep i kopčanje patentnim zatvaračem s unutarnje strane. Dolazi samo u jednoj veličini. 

Tote torba x Saint-Lazare, 34.99 € (263.63 kn)

Druga putna torba izrađena je od pamučnog platna i ima patentni zatvarač. Sportskog je oblika, a ima dva unutarnja džepa, duge naramenice i kratke ručke. Dostupna je i u plavoj i maslinastozelenoj boji. 

Putna torba x Saint-Lazare, 89.99 € (678.03 kn)

Klasična putna toaletna torbica od pamučnog platna s patentnim zatvaračem dolazi u plavoj, maslinastozelenoj i bijeloj boji. 

Putna toaletna torba x Saint-Lazare, 18.99 € (143.08 kn)

Putne toaletne torbice od pamučnog platna s patentnim zatvaračem dolaze u tri boje - žutoj, plavoj i zelenoj.

Putne toaletne torbice x Saint-Lazare, od 10.99 € (82.80 kn)

Kožna navlaka za tablet s patentnim zatvaračem na vrhu i logotipom na prednjoj strani isto je dio ove Zara Home putne kolekcije. Prikladna je za uređaje do 13 inča, a dolazi u plavoj, žutoj, crvenoj i crnoj boji.

Kožna navlaka za tablet x Saint-Lazare, 48.99 € (369.12 kn)

Kožna navlaka za laptop s patentnim zatvaračem na gornjem dijelu i logotipom sprijeda prikladna je za uređaje do 15 inča. Dolazi u žutoj, plavoj, crvenoj i crnoj boji. 

Kožna navlaka za laptop x Saint-Lazare, 49.99 € (376.65 kn)

Ovaj set vintage oznaka s motivima godišnjeg odmora nam je baš fora. Možete ih zalijepiti na prtljagu, a na izbor imate 24 komada. 

Komplet putnih oznaka x Saint-Lazare, 6.49 € (48.90 kn)

Kompletnu novu putnu kolekciju možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.