Zara ima duplić najpoželjnijih cipela sezone, lete s polica

Screenshot/Foto: TikTok/miumiu.com/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OTKAD ih je Miu Miu predstavio prošle jeseni, njihove bordo štikle i dalje su jedan od najpoželjnijih komada obuće. S tankim petama, vrhom koji ide u špic i nekoliko zanimljivih remenčića, ove cipele isticale su se u mnoštvu drugih, no mnogima su bile izvan budžeta zbog visoke cijene od 990 eura.

"Influencala si me"

Zara zato ima nekoliko modela cipela koje su za mnoge odlična zamjena za Miu Miu. TikTok su preplavili videi Zarinih bordo cipela koje su oduševile žene.

@joiehome.shop ZR sling back kitten heels 2024 💕 Đôi giày cao gót 5cm hoàn hảo cho hè này 💕 #zaraheels #giayzara #joiehome ♬ Like I Do GALCHANIE COVER - GALCHANIE (แกลชานี่)
@johunniee the cutest heels🍒 #zara #zarahaul #heels #kittenheels #zaraunboxing #zarafinds #fyp #fashion #slingback ♬ yall know this is a zenin maki edit right - nick;miles!! 🦋
@kate_zash 🍒 #zara #zarashoes #zaraheels #slingbackshoes ♬ original sound - Kate

"Trebam ih", "Najdraže", "Tako su slatke", "Influencala si me", "Ova boja je sve", "Boja je savršena", "Dosta, preslatke su", "Nigdje ih ne mogu pronaći", glase neki od komentara.

Ove su cipele pozornost privukle još na proljeće, no s dolaskom jesenskih dana još se više ljudi okrenulo bordo nijansama u svojem ormaru, stoga ne čudi nova poplava objava s ovim cipelama u glavnoj ulozi.

Cipele s remenčićima, Zara, cijena je 29.95 eura

Zara nudi još sličnih štikli koje smo također izdvojili. Ova dva modela imaju nešto višu potpeticu, a jedan ima i remenčić koji ide oko gležnja.

Cipele s visokom petom, Zara, cijena je 25.95 eura
Cipele s remenčićem oko gležnja, Zara, cijena je 35.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.