Zara ima novi parfem. Ljudi pišu: "Prada Paradoxe Intense klon"

Foto: zara.com/prada.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA je nedavno predstavila novi parfem Vibrant Caramel. Riječ je o slatkom mirisu koji sadrži note bergamota, mandarine, cvijeta jabuke, vanilije i praline. Parfem je dostupan u bočici od 90 ml i košta 10.95 eura.

Oni koji su ga isprobali podijelili su svoj dojam na stranici Fragrantica te istaknuli da nevjerojatno podsjeća na Prada Paradoxe. "Prada Paradoxe Intense klon", "Po meni je miks Prada Paradoxa i mirisa Zara Red Temptation", "Glasine su istinite - ovo je doista duplić parfema Prada Paradoxe", neki su od osvrta. 

Note su slične

Na društvenoj mreži TikTok korisnici također diskutiraju o sličnosti između ova dva parfema. Tiktokerica @imanniy opisuje Zarin Vibrant Caramel kao miris koji po njoj ima sličnosti i s originalnom verzijom Prada Paradoxea, ali i s Intense verzijom. No ističe da je manje sladak te svježiji i voćniji. 

@imanniy Caramel where ? It’s Prada Paradoxe intense with less sugar, fresher and fruitier! #zaraperfume #vibrantcaramel #pradaparadoxe #perfumedupe #dupe #perfumetok #perfumetiktok #CapCut @imanniy ♡ ♬ original sound - Alina Kan | Content creator

Kada se pogledaju note originalnog Pradinog Paradoxea, vidljivo je da su slične onima u Zarinom Vibrant Caramelu. Tako Paradoxe u gornjim notama ima krušku, mandarinu i bergamot, dok su u sredini note cvijeta naranče, esencija nerolija i jasmin. Prada Paradoxe dolazi u bočicama od 30, 50 i 90 ml, a cijena mu kreće od 90 eura. 

Prada Paradoxe Eau de Parfum, Martimex, od 90 eura

Sudeći po recenzijama na Fragrantici i komentarima na društvenim mrežama, čini se da je Zara ponovo uspješno iskopirala popularan high-end miris i ponudila ga po značajno povoljnijoj cijeni. Miris možete vidjeti ispod. 

Zara Vibrant Caramel, 90 ml, 10.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.