Zašto svi luduju za ovim retro uvijačima za kosu?

Foto/Screenshot: TikTok/kozmetikafeniks.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TKO bi rekao da će jednostavni vikleri postati najnoviji trend u svijetu frizura? Nekada zaboravljeni, sada su ponovno u modi te osvajaju slavne osobe i korisnike TikToka širom svijeta.

Poznate frizerke poput Priscille Valles, koja radi s Hailey Bieber i Kim Kardashian, hvale viklere kao savršeno sredstvo za postizanje voluminoznih frizura iz 90-ih. Chris Appleton ih također koristi za dodavanje volumena kosi Jennifer Lopez.

Frizer Dominic Keller rekao je za British Vogue da ovi uvijači nikada nisu izašli iz mode među profesionalnim frizerima. Praktični su, pristupačni i daju izvrsne rezultate bez oštećenja kose.

@sweastyle Secret to bouncy Velcro curls when you have no dyson #velcrorollerstutorial #hairstyle ♬ Western music, trap soul, R&B beat ♫(866926) - Daisuke"D.I"Imai
@yewande_biala This is how I get my curls to last all week using Velcro rollers! Absolute game changer! 🥹🎀 #fyp #grwm #curlyhair #foryou ♬ original sound - Yewande
@autymsanson setting your curls with velcro rollers is the key to getting your curls to last and lots of volume 😍 #hairtok #victoriassecretmakeup #velcrorollers #longhair ♬ cigs after s3x k slowed - spedupaudios ୨♡୧
@chrisappletonhair Getting ready with @hannahharrell #velcrorollers #hairtutorial ♬ original sound - Chrisappleton1

Prednosti viklera su što se koriste s minimalnom toplinom pa manje štete kosi te ju ne povlače i ne lome kao četka prilikom feniranja.

Čičak-uvijači za kosu 12/1 - 48 mm, 3.73 eura

Kako ih koristiti?

Operite kosu šamponom i balzamom za volumen. Kad se malo osuši, nanesite sprej za volumen ili pjenu za teksturu. Sprej s morskom soli može biti dobar, ali ga izbjegavajte ako imate tanku ili oštećenu kosu. Zatim osušite kosu velikom okruglom četkom.

Dok je kosa još topla, podijelite je u pramenove i stavite uvijače, počevši od prednje strane za najveći volumen. Pramenovi trebaju biti široki koliko i uvijači. Povucite pramenove uvis i zarolajte ih. Ostavite da se kosa ohladi oko 15 minuta. Zatim nježno uklonite uvijače, prođite prstima kroz kosu i završite frizuru lakom za kosu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.