Zeleni satovi nikada nisu bili popularniji

Foto: hamiltonwatch.com/rolex.com/zenith-watches.com/tissotwatches.com/tagheuer.com/gshock.casio.com/seikowatches.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POPULARNOST zelenih satova je u porastu ove godine. Ova živopisna boja, simbol obnove i rasta, pronašla je svoje mjesto na zapešćima ljubitelja satova diljem svijeta.

Zašto zelena?

Ova boja nije samo ugodna za oko, ona također nosi duboko značenje. Zelena je boja prirode, povezana s rastom, harmonijom i svježinom. U kontekstu satova, zelena dodaje jedinstvenu dimenziju dizajnu, omogućavajući vlasniku da istakne svoj stil i individualnost.

Hamilton Khaki Aviation Pilot Day Date Auto, 1075 eura

Brendovi poput Rolexa, Zenitha i Hamiltona brzo su prepoznali privlačnost zelene i uključili je u svoje kolekcije, prenosi The Manual. Primjer su Zenithov Chronomaster Sport u jarko zelenoj, Rolexov Oyster Perpetual 41 sa zelenim brojčanikom, Hamiltonov Khaki Aviation Pilot Day Date s kožnim remenom i zelenim brojčanikom itd.

Rolex Oyster Perpetual 41, 6850 eura

Nije samo jedna nijansa popularna

Nije samo jedna nijansa zelene popularna, tu je spektar nijansi od tamnozelenih šumskih tonova do svijetlih i živopisnih boja. Ova raznolikost omogućava ljubiteljima satova da pronađu točnu nijansu koja odgovara njihovoj osobnosti i stilu. Bilo da traže sportski kronograf ili elegantan sat za posebne prilike, zasigurno na tržištu postoji zeleni sat koji može zadovoljiti i njihov ukus.

Zenith Chronomaster Sport, 11.800 eura

S obzirom na njihovu sveprisutnost među vodećim brendovima i raznolikost izbora dostupnih na tržištu, jasno je da zeleni satovi nikada nisu bili popularniji. Niže smo izdvojili još neke modele u zelenoj boji ili sa zelenim brojčanikom.

G-Shock GA-B2100-3AER, Amazon, 122.91 euro
Tissot Everytime, 40 mm, 295 eura
Seiko SPB121, 780 eura
Tag Heuer Carrera Cronograph, 6450 eura
Tag Heuer Connected Calibre E4, 1700 eura
Zenith Chronomaster Sport, 11.300 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.