Žena napravila moderan ormarić za odlaganje s elementima iz IKEA-e: "Pametna ideja"

Foto/Screenshot: TikTok/ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IKEA je poznata po pristupačnom i elegantnom namještaju, ali njezini komadi su također odlični za DIY projekte. Postoji mnogo pametnih i kreativnih načina da iskoristite IKEA-ine komade, a da pritom ne trošite puno novca.

DIY entuzijast Tara (@tara_interior) postala je popularna na TikToku s projektom u kojem je stvorila moderan ormarić za odlaganje koristeći četiri IKEA EKET kocke za pohranu, koje koštaju 13 eura po komadu. Tara je postavila kocke naopako, zatim je koristila drvene letvice kako bi povezala kocke. Na vrh je dodala bijelu ploču, koja je služila kao gornji dio ormarića, i instalirala šarke koje omogućuju otvaranje i zatvaranje.

Rezultat je elegantan komad namještaja koji može služiti kao skriveno spremište za deke, posteljinu i obuću ili čak kao stalak za TV i druge uređaje.

@taraxinterior DIY - IKEA Hack Unleashed 🪚⚒️ #diyfurniture #ikeahacks #homedecorinspo #creativeprojects #budgetfriendly #storagesolutions #diyinspiration #interiordesignideas #ikeafinds #transformyourspace #functionalfurniture #doityourself #repurposed ♬ son original - FRENCH FUSE

Nakon što je Tara podijelila TikTok video, prikupila je više od 33.700 lajkova i 1.8 milijuna pregleda. Korisnici su hvalili njezinu ideju. "Ovo je tako pametno! I lijepo također", "Kakva sjajna ideja!", "Genijalna ideja", neki su od komentara.

Element, smeđa efekt oraha, 35x25x35 cm, 13 eura

Ako želite sami napraviti sličan DIY projekt, možete naručiti EKET elemente s IKEA-ine web stranice. Dostupni su u različitim bojama, uključujući smeđu, tamno sivu, sivo-zeleno, svijetlo sivo-plavu, blijedo žutu, crveno-smeđu i bijelu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.