Žena pokazala kako izgleda kupaonica koju je dizajnirao muškarac

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOBAR interijer doma može olakšati život, ali neke značajke jednostavno ne odgovaraju svima. Moderni dizajni i digitalni uređaji mogu biti korisni, ali ponekad ne zadovoljavaju sve potrebe, posebno kada je riječ o kupaonicama. To je zaključak koji su mnoge žene iznijele nakon susreta s jednim od trendova u dizajnu kupaonica - rainshower tušem.

Korisnica TikToka, Ann Mark, svojim je komentarom o "vodopadu" u kupaonici nasmijala mnoge, sugerirajući da je to nešto što bi samo muškarac mogao osmisliti.

@annmark.photo Name an overrated desugn trend 123 go #interiordesign #waterfallshower #ick ♬ original sound - annmark.photo

Dok je boravila u hotelu, Ann Mark je primijetila rainshower tuš (glava tuša koja je pričvršćena na strop (ili zid) i koja imitira osjećaj padanja kiše po vama) u kupaonici i odmah je pomislila tko bi mogao biti dizajner- muškarac ili žena. Pokazujući na crnu glavu tuša, rekla je: "Ovo jasno ukazuje da je muškarac redizajnirao ovu kupaonicu." Iako je osjećaj kao da ste pod kišom osvježavajuć, Ann ističe da ovaj dizajn stvara problem ženama s dužom kosom. "Kada žene vide ovakav tuš u Airbnbu ili u hotelu, pomisle, dovraga. Ne možemo se sada normalno tuširati."

S ovakvim tuševima teško je izbjeći da se kosa ne smoči. Za muškarce s kraćom kosom to možda nije problem, ali za žene je to potpuno drugačija priča. "Svaki put kad se tuširamo, moramo oprati kosu i osušiti je", objašnjava Ann, te upozorava dizajnere interijera: "Nema više rainshower tuševa, molim", nazivajući ih "precijenjenim dizajnerskim trendom".

"Čekajte, zar ne instalirate oboje?"

Osim nje, mnoge druge žene dijele isto mišljenje o ovakvim tuševima. Neke su čak otkrile i druge detalje u interijeru koji ih navode da vjeruju da su ih dizajnirali muškarci. "Jednom sam se u Airbnbu tuširala s vrećicom za smeće oko glave jer sam se samo željela brzo isprati prije večere", priznala je jedan korisnica. "Kako doći do svih… dijelova… bez ručnog tuša?", "I veliki umivaonici bez prostora za držanje šminke. To znam da su dizajnirali muškarci i užasno me nervira", "Čekajte, zar ne instalirate oboje? Ne možete imati samo nadglavni tuš, trebate imati i ručni tuš", "Ja samo razmišljam o tome kako čiste ovakve tuš kabine?", pisali su neki.

No, neke su se žene ipak prilagodile ovakvim tuševima."To nije pravi problem, ja skupim kosu u punđu i samo stojim s glavom u stranu izbjegavajući vodu", "Ali ne morate prati kosu... Iako je nezgodno, možete se nagnuti dok perete tijelo i izbjeći vodu na kosi", komentirale su djevojke ispod njezinog videa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.