Zendaya je postala ambasadorica popularnog sportskog brenda

Foto: on.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZENDAYA, poznata glumica i pjevačica, postala je novi partner švicarskog brenda sportske obuće On, pridružujući se time teniskoj legendi Rogeru Federeru kao ambasadorica. U sklopu dugoročnog ugovora Zendaya će sudjelovati u redizajnu odabranih kolekcija te će imati ključnu ulogu u kreiranju budućih kreativnih kampanja.

Izjavila je da je oduvijek bila velika obožavateljica Ona, noseći njihove proizvode na setovima, tijekom putovanja i dok se bavi svakodnevnim aktivnostima. Oduševljena je što je njeno partnerstvo s brendom sada i službeno. 

Dream Together

U okviru suradnje Zendaya i On pokrenuli su kampanju Dream Together koja uključuje kratki film u kojem Zendaya igra glavnu ulogu. Film, koji je režirao C Prinz, istražuje kako sport i pokret mogu povezati ljude različitih kultura, što je prema brendu posebice važno u godini održavanja Olimpijskih igara. Film naglašava važnost zajedništva i međusobne podrške.

David Allemann, suosnivač Ona, istaknuo je kako je Zendaya idealna partnerica koja svojim radom može inspirirati generacije i poticati velike ambicije. Ovaj film predstavlja samo početak brojnih priča koje On planira ispričati u suradnji s njom, prenosi WWD. 

Zendaya će aktivno sudjelovati u dizajnu novih proizvoda, fokusirajući se na odjeću i obuću prikladnu za svakodnevne aktivnosti, sport i opušteni životni stil. On je također istaknuo da je razvoj njihove linije odjeće postao prioritet, osobito nakon pandemije koja je promijenila pristup modi, čineći sportsku odjeću sveprisutnom i prikladnom za razne prigode.

Zendaya Edit

Na stranici brenda On također se pojavio i Zendaya Edit kutak u kojem se nalaze outfiti za cjelodnevnu udobnost i svestranost, poput tenisica Cloudtilt, tajica Movement, trenirki Club i sl. Kompletnu ponudu možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.