Znamo gdje možete kupiti prekrasne printove na 40% popusta

Foto: desenio.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZNATI gdje nabaviti pristupačnu umjetnost znači imati ključ da svoj dom ispunite briljantnim završnim detaljima. Upravo je umjetnost način da svoj stan ili kuću pretvorite u dom ispunjen lijepim stvarima i osobnosti. Jedno od online mjesta s pristupačnim printovima i posterima je Desenio, a upravo ima popust od 40% na printove.

Ova akcija vrijedi do sutra, a mi smo pregledali ponudu na popustu i izdvojili favorite. Rasporedili smo ih po prostorijama u kojima mislimo da bi dobro pristajali, ali naravno da ne postoje pravila gdje koji print staviti te se s njima najbolje poigrati. 

Hodnik

Za hodnik su nam se najviše svidjela ova četiri printa, dva su kompletno bijela s teksturom te bi se odlično uklopila u minimalističke prostore. Jedan je ispunjen bojama te bi se odlično uklopio u prostor u koji želite unijeti vedrinu. Posljednji print je crno-bijeli i retro stila, išao bi odlično u industrijski uređene prostore. 

Dnevni boravak i blagovaonica

U blagovaonice bi se odlično uklopio ovaj veseli print s limenkom, dok su ostala tri idealna za dnevne boravke. Print s jezerom odličan nam je za prostore uređene u skandinavskom stilu, a ovaj s apstraktnim linijama za minimalističke interijere. Van Gogh print bi se pak lijepo uklopio u prostore uređene u vintage stilu, ali i u one modernije da ih malo razbije.

Kuhinja

Srce doma je svakako kuhinja, a lijepi print na zidu je može samo dodatno podignuti. Izdvojili smo ih nekoliko s motivima hrane, ali i jedan koji ima natpis - But First Coffee.

Spavaća soba

Za spavaću sobu biramo mirnije boje, motive i linije jer ne želimo unijeti nemir u tu prostoriju. Izabrali smo printove s plavom bojom koja je smirujuća, zatim s pastelnim nijansama te jedan s balonom na zrak u zemljanim tonovima. 

Dječja soba

Za dječju sobu idealni su printovi sa životinjama - jednostavni, a veseli. Svidio nam se ovaj print sa zecom gdje su u prvom planu velike zečje uši, a ovaj s ljenjivcem koji namiguje nam je baš fora. Kompletnu ponudu printova na ovom popustu možete vidjeti ovdje

Pročitajte više