LIGE PETICE

2017. uveo ih je u Premiership nakon 34 godine, a sada je dobio otkaz

Foto: EPA-EFE

BRIGHTON je danas objavio kako je otpustio menadžera Chrisa Hughtona. Posljednja utakmica koju je Hughton vodio bio je jučerašnji poraz kod kuće 4:1 od Manchester Cityja koji je morao pobijediti kako bi obranio titulu od prošle sezone, što se i dogodilo.

Naravno, to nije bio razlog otkaza, već vjerojatno činjenica da je Brighton pobijedio u samo tri od posljednje 23 utakmice i na kraju se jedva spasio od ispadanja kao 17. ekipa Premiershipa. Završili su sezonu s devet pobjeda, isto toliko remija i 20 poraza. Cardiff koji je ispao u Championship ima samo dva boda manje.

Hughton je vodio Brighton u Premiership prvi put nakon 34 godine u 2017. 2014. postao je menadžer kluba, kada se Brighton borio za ostanak u drugoj ligi.

"Bez ikakve sumnje, ovo je bila jedna od najtežih odluka koje sam morao napraviti kao predsjednik Brightona, ali sam je morao donijeti s obzirom na to koliko smo problema imali u drugom dijelu sezone. Chrisa ćemo uvijek pamtiti kao jednog od najboljih menadžera u povijesti kluba. Želim mu puno uspjeha u budućnosti", rekao je predsjednik kluba Tony Bloom u priopćenju.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.