Agoniji nema kraja: 19. ovosezonski poraz Lakersa

Foto: AFP

U NOĆI sa utorka na srijedu odigrano je pet susreta NBA lige, a najinteresantnije bilo je u dvobojima Pacersa i Heata te Rocketsa i Lakersa.

Indiana je bez prve zvijezde - Grangera slavila s 87:77. Sjajan je bio Paul George sa 29 koševa i 11 skokova, dok su s druge strane poslovično kvalitetni bili Wade s 30 poena te James s 22 uz deset skokova. Interesantno kako je LeBron imao čak sedam izgubljenih lopti.

Nakon što su brojni klubovi ove sezone uzeli skalp Lakersima to su napravili i Huston Rocketsi s 125:112. U redovima Hustona briljirao je nekadašnji Thunderovac James Harden, koji je upisao 31 koš, šest skokova i devet dodavanja. Iako su igrali bez Gasola i Howarda, porazu nema opravdanja, to je već 19 ove sezone...

U ostalim susretima Minnessota je svladala Atlantu s 108:103. Nikola Peković upisao je 25 poena i 18 skokova, a Andrej Kirilenko 21 poen, šest skokova i pet asistencija. Dodajmo kako su Netsi slavili kod Philadelphije s 109:89. Sjajnu utakmicu odigrali su Deron Williams i Blatche s 22, odnosno dvadeset koševa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.