Akinfeev s potresom mozga i opeklinama napustio Podgoricu

Foto: Screenshot

RUSKI vratar Igor Akinfeev u petak je na susretu Crne Gore i Rusije u podgorici pogođen bakljom s tribine u glavu, što je izazvalo privremeni prekid susreta, a na koncu su novi incidenti i nemiri doveli do konačnog prekida u 67. minuti utakmice.
 
Akinfeev je morao biti prevezen u bolnicu, a kasnijim pregledom ustanovljeno je kako je zadobio potres mozga i opeklinu na vratu. Ozlijeđeni vratar oglasio se putem stranice Ruskog nogometnog saveza.
 
"Želim zahvaliti svima koji su mi dali podršku, sad se dobro osjećam", izjavio je i nastavio: "Nažalost, ovakve se stvari nekad dogode u nogometu. No, nadam se da se ovako nešto nikad više neće dogoditi niti u Crnoj Gori niti bilo gdje drugdje u svijetu."
 

 
Također, iz Ruskog saveza su potvrdili su tražili od Uefe da se susret ne nastavi nakon prvog incidenta, ali su bili ignorirani.
 
"Ruska momčad je bila prisiljena nastaviti susret, ali želim naglasiti da smo uputili službeni protest Uefi. Prema našem mišljenju, domaćini su nakon ovakvih događaja trebali predati susret, a nakon prvog prekida delegat je posliej konzultacija odlučio da se i dalje igra", izjavio je predsjednik Ruskog saveza Nikolaj Tolstoj.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.